Poliţist de la Crimă Organizată, ameninţat cu moartea

14 martie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Un poliţist hunedorean, Cristian Link, şeful Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, a primit ameninţări cu moartea pe o reţea de socializare.

Mesajele ameninţătoare, însoţite de o poză în care apar Link şi Traian Berbeceanu, au fost scrise de un individ care a folosit pe reţeaua de socializare numele de „Stanciu Aurel” ca şi comentarii la postări pe contul de socializare al lui Raul Rus, zis „PRICU”. Acesta din urmă i-a răspuns autorului cu o întrebare prin care vrea să se delimiteze de el. Motivul ameninţărilor pare a veni din dorinţa lui „Stanciu” de a-şi răzbuna un amic.
„Cristian Link e şeful de la antidrog alba, el mi-a arestat amicul de la care mă aprovizionam şi l-a ţinut 4 luni la arest, pentru asta vreau să-i dau cuţitul pe la spate… îl urmăresc de câteva luni, ştiu unde stă şi că circulă cu un citroen cu nr de hunedoara…”, a scris „Stanciu Aurel”. Mesaj la care „PRICU”, denumit de presa din Alba drept lider al lumii interlope, îl întreabă, cumva intenţionat, cine este, vrând să arate că nu-l cunoaşte: ”nici nu ştiu ce vrei să spui şi cine esti… mă bufneşte râsu!”.
Autorul ameninţărilor a mai mărturisit pe reţeaua de socializare că a vrut să-l asasineze şi pe comisarul şef Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba Iulia, dar nu a prins încă un moment prielnic. „Am vrut să-l omor şi pe berbeceanu acum câţiva ani, se plimba cu fiul său prin fostul Real din deva. Am ezitat în utlimul moment, eram cu pumnalul în mânecă… acuma îmi pare rău, deoarece mulţi prieteni au ajuns la buli din cauza lui…”, a scris acelaşi „Stanciu Aurel” pe Facebook.
Frecvent, poliţiştii primesc ameninţări din partea celor pe care-i anchetează, mesajele de pe Internet fiind o modalitate la vedere pentru toată lumea. Doar că, nu sunt cunoscute foarte multe cazurile în care, personaje care au astfel de preocupări să fie trase la răspundere. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gina spune:

    Un tigan si lingaul sau.

  2. Pera spune:

    Sa ma p.s pe ei.

  3. Adevarul spune:

    vb cu numele vostru nu cu alte nume care comentati aici….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câini antrenaţi pentru salvarea de sub dărâmături

Plutonierul major Robert Kulcsar, de la Detaşamentul de Pompieri Deva, cu câinele de căutare Bebe precum şi plutonierul major Graţian...

Elev de la Orăştie acuzat de abuz sexual

Poliţiştii de la Orăştie au deschis o anchetă în care cercetează un caz de agresiune sexuală petrecut la o şcoală...

Alte cereale… meiul (1)

De cele mai multe ori, recomand la cabinet pacienţilor, să-şi mai diversifice alimentaţia şi să-şi reeduce obiceiurile…

Închide