Actualitate

Poliţia hunedoreană va fi analizată de Ministerul de Interne

Livia Botici

Prezent, la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Hunedoara, Traian Igaş (foto), ministrul Administraţiei şi Internelor, a declarat că până în acest moment, nu deţine informaţii referitor la munca poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara, dar că activitatea acestora va fi atent analizată în viitorul apropiat.

„Voi decide cine rămâne şi cine pleacă”

Ministrul Traian Igaş a venit la Deva în cursul zilei de vineri, pentru a se întâlni, la sediul Prefecturii, cu primarii din judeţ, în vederea unor discuţii pe probleme administrative. Cu acest prilej, el a declarat că, deocamdată, activitatea IPJ Hunedoara nu a fost verificată de minister.

„Categoric, nu vreau să discut despre ceea ce se întâmplă în acest moment în IPJ Hunedoara. Voi continua să fac analize la nivelul inspectoratelor de poliţie, iar atunci când voi avea şi un raport în faţa mea, voi decide ce e de făcut, respectiv, cine pleacă şi cine rămâne. Nu am nimic de spus în acest moment despre IPJ Hunedoara şi sunt aici pentru a mă întâlni cu primarii, nu pentru a analiza, inspectoratul de poliţie”, a declarat Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor.

Una dintre temele de discuţie, pe care ministrul le-a avut cu primarii hunedoreni, a fost înfiinţarea Poliţiei Locale, care va da atribuţii sporite actualilor poliţişti comunitari. „Legea Poliţiei Locale va intra în vigoare de la 1 ianuarie, iar până atunci, se vor finaliza normele de aplicare”, a mai spus ministrul Administraţiei şi Internelor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura