Poleiul face deja primele victime

5 decembrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Cristina Ghenea

Şoferul unui autoturism Dacia 1310 a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de circulaţie, ce s-a produs vineri, pe drumul judeţean dintre Simeria şi Rapoltu Mare.

Maşina bărbatului în vârstă de 53 de ani, din Cristur, a derapat, a ieşit în afara şoselei şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului (vezi foto). Două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi unul de Ambulanţă au ajuns la faţa locului, iar pompierii de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea bărbatului rănit dintre fiarele contorsionate ale maşinii. „Şoferul rănit a fost preluat de echipajele medicale sosite la faţa locului şi transportat la spital. Între timp, poliţiştii au efectuat măsurători pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier“, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Potrivit poliţiştilor, o primă cauză a producerii accidentului rutier este viteza neadaptată la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei şi gheaţă. Mai mult, şoferul nu purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului, iar maşina pe care o conducea nu era echipată corespunzător, cu anvelope de iarnă, iar carosabilul nu era acoperit cu material antiderapant. Abia după producerea accidentului, în zonă au apărut şi drumarii cu utilajele folosite la curăţarea şoselei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Zam, seceta a golit fântânile

Din cauza secetei prelungite, din ce în ce mai multe gospodării din comuna Zam au rămas fără apă în fântâni....

Evaziune fiscală de peste două milioane de lei

Administratorul unei firme din Deva este bănuit că a înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de cereale, pentru a nu plăti...

Bulina neagră 05.12.2011

Cristian Resmeriţă, deputat PSD în Colegiul nr. 4 Valea Jiului    Pentru că mai mulţi localnici din colegiul său au...

Închide