Comunitate

La Petroşani, se aprind luminile de sărbători

Carmen Cosman

La Petroşani, se aprind luminile de sărbători, iar evenimentul va avea loc astăzi, la orele 18.00, în Parcul „Carol Schreter”.

Podoabe de 150.000 lei
Lumini feerice vor îmbrăca municipiul Petroşani, unde în această seară se va aprinde iluminatul de sărbători. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a declarat că anul acesta s-a reuşit montarea de instalaţii luminoase şi pe străzile unde în anii trecuţi nu a fost posibil. De asemenea, parcul va fi împodobit în mod deosebit şi se va monta din nou diorama, ca şi în ultimii ani. Nici brazii de Crăciun nu au fost uitaţi, iar în faţa Casei de Cultură, va fi împodobit un brad natural şi unul pe schelet de aluminiu.
În total, municipalitatea a alocat pentru podoabele de sărbători 150.000 de lei, sumă în care este inclusă şi montarea  ornamentelor.

„Fabrica lui Moş  Crăciun” se află  în parc
Pentru a ajuta persoanele aflate în dificultate, edilii din Petroşani au lansat o campanie prin care oricine poate dona obiecte sau sume de bani pentru cei mai săraci dintre noi.
Campania „Fabrica lui Moş Crăciun” se derulează în perioada 5-12 decembrie 2011, în Petroşani, şi este inclusă în proiectul „Înfrăţire-Voluntariat-Cooperare”, derulat cu fonduri europene, beneficiarii acestuia fiind familiile sărace, copiii orfani sau copiii străzii. Cortul unde se pot face donaţii va fi instalat în parcul „Carol Schreter” din municipiu şi va fi deservit în toată această perioadă,  între orele 11.00 şi 17.00, de 70 de voluntari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.