PNL se dezice de foştii colegi, candidaţi în Ţara Haţegului

29 noiembrie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Carmen Cosman

Călin Popescu Tăriceanu (foto) a declarat, vineri, la Călan, că Partidul Naţional Liberal are un singur candidat la alegerile pentru Colegiul nr. 3 Hunedoara, pe Mariana Câmpeanu. În acest fel, Tăriceanu a dorit să se disocieze de zvonurile conform cărora ar avea o înţelegere secretă cu primarul Devei, Mircia Muntean, în ceea ce-l priveşte pe primarul Haţegului, Nicolae Timiş, candidat independent, fost liberal până la depunerea candidaturii.

Cu toate forţele
Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat vineri la Călan, pentru a susţine candidatura la Camera Deputaţilor a fostului Ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu. Tăriceanu a precizat că PNL are un singur candidat în această campanie, iar ceilalţi doi candidaţi – care au plecat din PNL ca să intre în cursa electorală, adică Nicolae Timiş şi Daniel Răducanu – nu mai au susţinerea partidului. „Prezenţa mea aici şi a lui Teodor Meleşcanu dovedesc faptul că avem un singur candidat, pe care PNL îl susţine cu toate forţele şi mă bucur că avem un astfel de candidat”, a declarat liderul liberalilor din Camera Deputaţilor. În ceea ce-i priveşte pe candidaţii care, într-un fel sau altul, îşi declară apropierea sau apartenenţa la PNL, fostul premier a spus că „să o facă  de dimineaţă, în baie, când se ascultă numai ei”, nu în public sau în mod oficial.
În Colegiul nr. 3 Hunedoara, Ţara Haţegului – Ţinutul Pădurenilor, în data de 5 decembrie, vor avea loc alegeri pentru Camera Deputaţilor. Postul de deputat a devenit vacant, după ce titularul de mandat, Ioan Timiş, a decedat, în luna august a acestui an.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tavi spune:

  Haide D-le Tariceanu si Molot !!!!!
  Pai nu era mai bine sa-i sustineti pe toti trei !?!
  Mai trebuia sa indemnati alegatorii si simpatizantii PNL sa mearga de trei ori la vot si asa garantat iesea unul din ei!!
  Acum …e destul de cotoioasa….treaba !!!!

 2. i spune:

  Si uite asa ati sprijinit candidatul PDL, fost PNL, viitor independent.

 3. sabin gherman spune:

  Haţegani, pădureni, locuitori ai Călanului, eu Sabin Gherman, preşedintele partidului ardelenilor, vă ordon – votaţi un candidat ardelean. Dacă aste nascut în colegiul vostru, cu atât mai bine.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
S-au trezit la spartul campionatului

Mureşul Deva a simţit din nou gustul dulce al victoriei, după o pauză de 12 etape, câştigând la limită, scor...

Leu acasă, titirez inutil printre străini

Că politica presupune o anume ştiinţă a comunicării, asezonată cu manipulare şi demagogie, e valabil în toată lumea. Ceea ce...

Monica Iacob Ridzi este internatã la Spitalul Universitar

Deputata PDL Monica Iacob Ridzi (foto) este internată de mai multe zile la Spitalul Universitar din Capitală. Potrivit lui Tiberiu...

Închide