PNL face sondaje pentru candidaţii la primării

05 timpau BogdanOrganizaţia judeţeană a PNL a început sondajele de opinie pentru alegerile locale din 2016, în urma cărora vor fi desemnaţi candidaţii la funcţiile de primari. Prioritate în acest proces de verificare a popularităţii îl au localităţile unde PNL nu are primari în funcţie.
Potrivit co-preşedintelui PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău (foto), organizaţia judeţeană a început în urmă cu trei săptămâni sondarea posibililor candidaţi. Liberalii au primari în funcţie în 41 de localităţi din totalul celor 69. Celelalte 28, unde liberalii nu au primari aleşi în 2012, se află pe lista priorităţilor pentru efectuarea sondajelor de opinie. Referitor la resursele financiare necesare pentru acest proces, deputatul Bogdan Ţîmpău a declarat că în mediul rural, sondajele se vor face în regie proprie, cu cheltuieli minime, unde vor participa membri de partid şi sociologii din cadrul formaţiunii politice. Pentru municipii şi oraşe, urmează să se stabilească o firmă specializată, în funcţie de bugetul de care dispun. Deşi nu s-a întâmplat până acum ca doi posibili candidaţi să obţină în sondaje punctaje identice sau foarte apropiate, organizaţia PNL Hunedoara  va merge în acest caz pe desemnarea unui candidat pentru funcţia de primar, iar celălalt pentru viceprimar. Termenul asumat de liberalii hunedoreni pentru anunţarea candidaţilor la primării acolo unde nu sunt în prezent este cel târziu până în 15 ianuarie 2016. (O.Mihnea)

4 comentarii la „PNL face sondaje pentru candidaţii la primării

 • 19 octombrie 2015 la 17:12
  Permalink

  Din pacate PNL ata timp cat va fi asociat cu actualii lideri de imagine nu va avea sansa redresarii la nivel judetean, fara sa fiu sceptic la viitoarele alegeri 16-17 primarii castigate ar fi un scor bun

 • 20 octombrie 2015 la 7:47
  Permalink

  Alegerea unui primar depinde mai puţin de lideri judeţeni, mai mult de candidat însuşi. E adevărat că judeţul nostru este mai mult pesedist decât liberal.

 • 20 octombrie 2015 la 9:49
  Permalink

  Rahat cu apa rece.
  „Sondajele se vor face în regie proprie, cu cheltuieli minime, unde vor participa membri de partid şi sociologii din cadrul formaţiunii politice”… ha ha ha.
  Bogdane , „sociologii” sunt betivii cap de lista din „caietele” cu creditati din birturile actualilor primari.
  Culcati-va voi pe urechea asta si ve-ti vedea ce ati obtinut.
  Chipul localitatilor a ajuns sa reprezinte mutrele naclaite si invechite ale primarilor de 3 mandate… pe care-I mai da jos doar DNA ul sau popa.
  Pacat de tineretea care nu-I insotita de prospetime.
  Cati candidati noi aveti, macar ca rezerva in sondaje?
  Sunteti la fel de comunisti ca si PSD ul.
  Hai pa, ca pe mine … sa nu contati.

 • 29 octombrie 2015 la 10:00
  Permalink

  Acest Molot este diavol, Doamne iarta-ma. De aceea rezista atat cu toate ca nu mai are nici o sansa de scapare. Dar, mizerabil fiind, recurge la tot felul de nemernicii. Obiectele acelea dacice gasite de jandarmi au fost „plantate” acolo de oamenii lui, care le-au luat de la interlopi. Purcel se amesteca in lupta pentru Consiliul Judetean vrand sa se razbune pe cei care, considera el, l-au tradat. Vrea ca liberalii sa piarda presedentia acestei institutii. Daca nu mai este el din partea lor sa nu fie nici altcineva.
  Atentie procurori ! Ar trebui mai bine cercetate coordonatele acelui eveniment din Muntii Orastiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.