Plimbare deosebit de scumpă!

Peste 3000 de lei este nevoit un hune­do­rean să scoată din buzunar pentru neso­cotirea indicaţiilor de a rămâne în izolare la domiciliu.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au efectuat o acţiune verificare la domiciliul unui bărbat care figura în carantină, însă au constatat că aceasta nu se afla în locuinţă. Bărbatul a fost con­tactat telefonic de către poliţişti, cărora
le-a declarat că a ieşit la plimbare cu ani­malul de companie. Prin urmare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.300 de lei”, a informat IPJ Hunedoara.
Echipele mixte de control au derulat mai multe acţiuni de control în special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar şi mij­loacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, pe parcursul zilei de miercuri, poliţiştii hunedoreni au verificat 82 de so­cietăţi comerciale şi 44 de mijloace de trans­port în comun, iar pentru neregulile cons­tatate au aplicat 25 de sancţiuni con­travenţionale (24 pentru nerespectare mă­surii protecţie individuală şi una pentru ne­respectarea măsurilor de carantină/izo­lare), valoarea totală a amenzilor fiind de 7.300 de lei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare