Plimbare deosebit de scumpă!

26 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Peste 3000 de lei este nevoit un hune­do­rean să scoată din buzunar pentru neso­cotirea indicaţiilor de a rămâne în izolare la domiciliu.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au efectuat o acţiune verificare la domiciliul unui bărbat care figura în carantină, însă au constatat că aceasta nu se afla în locuinţă. Bărbatul a fost con­tactat telefonic de către poliţişti, cărora
le-a declarat că a ieşit la plimbare cu ani­malul de companie. Prin urmare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.300 de lei”, a informat IPJ Hunedoara.
Echipele mixte de control au derulat mai multe acţiuni de control în special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar şi mij­loacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, pe parcursul zilei de miercuri, poliţiştii hunedoreni au verificat 82 de so­cietăţi comerciale şi 44 de mijloace de trans­port în comun, iar pentru neregulile cons­tatate au aplicat 25 de sancţiuni con­travenţionale (24 pentru nerespectare mă­surii protecţie individuală şi una pentru ne­respectarea măsurilor de carantină/izo­lare), valoarea totală a amenzilor fiind de 7.300 de lei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zeci de bătrâni de la un azil municipiul Hunedoara, infectaţi cu Covid

Cazurile de infectare cu Covid cresc de la o zi la alta în judeţ, astfel că ieri am ajuns la...

Procurorii cer insistent arestarea tâlharului care a ucis un om

Maximilian Gânju La momentul judecării solicitării victima încă era în viaţă, în comă profundă. Pro­curorii au susţinut că viaţa bărbatului...

Fermierii hunedoreni pot fi muţumiţi de recoltele obţinute

Magdalena Şerban Deşi un an cu mari provocări, atât în domeniul medical, cât şi în cel economic, în 2020 nu...

Închide