Actualitate

Planurile escrocilor, dejucate de doi hunedoreni

Încercările de înșelăciune au avut loc în Orăștie și Simeria, însă nici una dintre per­soanele apelate de escroci n-a căzut în capcana acestora.
Un bărbat din Orăștie a anunțat Poliția, cum că persoane necunoscute au încercat să îi înșele rudele prin metoda Accidentul. Poliţiştii l-au identificat pe escroc, care a sunat un bărbat căruia i-a spus că fiica sa a avut un accident și se află în stare gravă la un spital privat din Timișoara. Bărbatul ar fi trebuit să achite 15.000 de euro unui „doc­tor” pentru „operație”. Bărbatul din Orăştie și-a dat seama că e vorba de o escrocherie și a închis telefonul. A luat apoi legătura cu fiica sa și bănuielile i-au fost confirmate de fe­meie.
La Simeria, escrocii au apelat o femeie de 76 de ani. Cel de la telefon i-a spus femeii că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier grav, în municipiul București și are ne­voie urgentă de bani (17.000 de euro) pentru „intervenția chirurgicală”. Bătrâna și-a sunat fata chiar în timp ce escrocul vorbea la tele­fonul fix, a realizat că este vorba de o înșe­lă­ciune și a anunțat Poliția.1

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura