Petru Mărginean: Să nu ne mai lăsăm păcăliţi de partidele mari

Sorina Popa

Ieri, în cadrul Consiliului Naţional Extraordinar al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), umaniştii şi-au ales o nouă conducere.
Astfel, avocatul Daniel Ionaşcu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Candidaţii, până în 15 martie
Totodată, în cadrul Consiliului Naţional Extraordinar a fost adoptat şi textul Rezoluţiei care stabileşte principiile participării umaniştilor la alegerile locale din acest an.
”Selecţia candidaţilor umanişti la alegerile locale şi parlamentare va fi realizată pe criteriul experienţei şi competenţei profesionale. Candidaţii umanişti vor fi, în principal, persoane împlinite pe plan uman şi profesional, desprinse de interesele materiale personale, capabile să se pună real în slujba comunităţilor pe care le reprezintă. Organizaţiile judeţene ale PPU-SL vor transmite, până la dată de 15 martie 2020, listele cu toţi candidaţii umanişti pentru funcţiile de primar, consilier local şi consilier judeţean”, se arată în rezoluţia adoptată ieri.

”Să alegem înţelept”
”Este timpul să deschidem ochii mari şi să punem ştampila pe Omul potrivit, la locul potrivit. Să nu ne mai lăsăm păcăliţi de partidele mari care nu dau doi bani pe omul de rând. Nu dau doi bani pe adevăratele valori. Să alegem Demnitate, Onoare, Curaj! Să alegem primari care simt împreună cu comunitatea de care aparţin. Să alegem înţelept. Pe cei cărora le pasă cu adevărat. Pe cei care au respect şi drag pentru semeni. Nu pe aceia care vând iluzii, care ne privesc ca pe o simplă masă de manevră.
2020 nu este doar an electoral. Este anul în care noi, prin votul nostru, alegem dacă ne rămân copiii în ţară. Ne hotărâm viitorul. Ieşim din vârtejul în care ne-au aruncat astăzi partidele, de dreapta şi stânga, deopotrivă, şi privim spre aceia care preţuiesc Omul, în ansamblul său. Spre Umaniştii de Azi. Noi suntem umaniştii! Suntem politicienii care vor ca artiştii să fie respectaţi în ţara lor. Ei, medicii, dascălii, constructorii, strungarii, fermierii, să fie Oameni cu Demnitate, Onoare, Curaj. Să muncească în ţara lor. Toţi cei care au decis să rămână în ţară şi să muncească cinstit, să fie preţuiţi aşa cum se cuvine!”, a declarat Petru Mărginean, vicepreşedinte naţional al partidului şi coordonator al umaniştilor.

2 comentarii la „Petru Mărginean: Să nu ne mai lăsăm păcăliţi de partidele mari

  • 10 februarie 2020 la 9:08
    Legătură permanentă

    vezi ti ma de treaba, de ce nu te apuci tu ma de munca si lasa politica pentru alti ca nu i facuta pentru tine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.