; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Greu cu candidaţii la USR Deva

9 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

După ce au reuşit într-un final să clarifice de care parte a politicii se află, cei din USR continuă să se devoreze. Asistăm în această perioadă la multe excluderi din partid, oamenii care nu îl agreează pe Dan Barna fiind ejectaţi rapid din USR. Starea partidului nu este una bună, fiecare zi aducând noi dezvăluiri de cum se face politică aici şi cum li se închide gura unora care nu se pliază pe modelul Barna.

Un profesor pentru Primăria Deva
Cu toate scandalurile şi dihonia din cadrul organizaţiei municipale Deva, useriştii au reuşit să-şi desemneze candidaţii care vor ataca posturile din administraţia municipiului la alegerile locale din acest an. Astfel, aflăm dintr-un comunicat de presă, în 8 februarie a.c., în cadrul adunării generale a filialei, USR Deva şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale.
Candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Deva este Gabriel Ilieş (foto), ”profesor, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul educaţiei, antreprenor şi activ implicat în viaţa comunităţii. Până toamna trecută nu a mai fost membru al niciunui partid. S-a alăturat echipei USR deoarece este convins că societatea are nevoie de un suflu nou în politică şi mai ales în administraţia locală. Candidează pentru poziţia de primar şi pentru Consiliul Local, iar prioritatea lui numărul zero este modernizarea educaţiei în Deva”, se precizează în comunicatul transmis de USR.
”Echipa propusă de USR este una diversă, având profesionişti din domenii diverse. Chiar dacă nu au mai făcut politică până acum, toţi au realizări semnificative în aria lor de activitate şi vor aduce în administraţia locală o viziune nouă. Lista pe care USR o propune pentru Consiliul Local este următoarea: 1. Ilieş Gabriel, 2. Lucian Mara, 3. Alin Gabor, 4. Dacian Micula, 5. Samfiroiu Bianca, 6. Simona Areşan 7. Nicoleta Vătămanu, 8. Tudor Toma, 9. Sorin Malea, 10. Cosmin Hadan, 11. Eduard Vandraş, 12. Alexandru Cornea, 13. Manolache Valentin, 14. Tudor Lascu”, se arată în acelaşi comunicat al USR Deva.
Se pare că useriştii nu au reuşit să-şi facă o listă completă pentru Consiliul Local Deva, cu cel puţin 21 de candidaţi, cât numără executivul devean, la care mai este nevoie de supleanţi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Petru Mărginean: Să nu ne mai lăsăm păcăliţi de partidele mari

Ieri, în cadrul Consiliului Naţional Extraordinar al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), umaniştii şi-au ales o nouă conducere.

Anunţ finanţe, 10.02.2020

Comunicat de presă . Guvernul liberal condus de Ludovic Orban rămâne în funcţie

PSD-ului îi este teamă de alegerea primarilor în două tururi de scrutin, chiar dacă 75% dintre români îşi doresc acest...

Închide