Petru Mărginean, ales vicepreşedinte naţional al PPU (social-liberal)

25 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean (foto) a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), sâmbăta trecută, la Congresul partidului.

Conducere colegială
„La Congres a fost modificat şi completat statutul partidului nostru. În premieră naţională, avem o conducere colegială, garantând astfel că principiile şi proiectele umaniste nu vor putea fi deturnate de excesele sau particularităţile individuale ale deţinătorilor funcţiilor. Cei trei membri ai Forului de Conducere Colegială, preşedintele Consiliului Naţional, preşedintele Biroului Executiv şi liderul Forului Umanist, reprezintă inclusiv o reflectare la nivelul structurii centrale de partid a principiilor echilibrului şi separării puterilor fundamentale”, a declarat Petru Mărginean, liderul coordonator pe judeţ al PPU (social-liberal), ieri, într-o conferinţă de presă.

Candidatul PPU pentru prezidenţiale
Totodată, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidenţiale, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.
Ramona Ioana Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, în guvernarea lui Mihai Tudose. Este căsătorită cu Dominic Bruynseels, preşedinte executiv al First Bank, fostă Piraeus Bank. A fost director executiv pentru programul Repatriot.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fermierii hunedoreni, aşteptaţi la cursuri de specialitate

Deoarece se doreşte asigurarea unui sprijin cât mai mare pentru fermierii hunedoreni, aceştia pot urma o serie de cursuri puse...

Veţel: cadastrare gratuită şi investiţii de milioane de euro

Comuna Veţel a ajuns în etapa a doua de cadastrare gratuită, chiar şi în condiţiile în care firmele de topografie...

Elevii hunedoreni, peste media pe ţară la Evaluarea Naţională

Rezultate foarte bune la examenul de Evaluare Naţională al elevilor din judeţul nostru. Astfel, şase elevi au reuşit medii de...

Închide