Jocurile Europene Minsk 2019

25 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Corespondenţă de la Nicolae Gavrea

Competiţia de la Minsk prinde tot mai mult la publicul spectator care este prezent în număr mare la întrecerile din capitala Belarusului. Pentru delegaţia ţării noastre se conturează o ediţie de excepţie, numărul medaliilor cucerite de către tricolori fiind în creştere.

Luni seara, Laura Coman a câştigat finala feminină de tir sportiv în proba de 10 m puşcă aer comprimat. Sportiva noastră a intrat în lupta pentru medalii cu al cincilea rezultat din calificări, iar în ultimul act s-a impus în faţa adversarelor cu un scor imbatabil 231,5 puncte – ceea ce constituie un nou record european! Precizăm că Laura Coman este al doilea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020!
Tot luni seara a venit şi prima medalie pentru gimnastica aerobică la Jocurile Europene de la Minsk. Perechea mixtă de seniori alcătuită din Andreea Bogati şi Dacian Barna (foto) a cucerit o medalie de argint în proba de perechi. Este o performanţă muncită şi meritată, după îndelungi antrenamente.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Petru Mărginean, ales vicepreşedinte naţional al PPU (social-liberal)

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean (foto) a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal),...

Fermierii hunedoreni, aşteptaţi la cursuri de specialitate

Deoarece se doreşte asigurarea unui sprijin cât mai mare pentru fermierii hunedoreni, aceştia pot urma o serie de cursuri puse...

Veţel: cadastrare gratuită şi investiţii de milioane de euro

Comuna Veţel a ajuns în etapa a doua de cadastrare gratuită, chiar şi în condiţiile în care firmele de topografie...

Închide