Petiţie online pentru înfiinţarea unei secţii de chirurgie vasculară la Deva

22 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Un devean, medic la Spitalul Judeţean Timişoara, a iniţiat o petiţie online pentru înfiinţarea unei Secţii de chirurgie vasculară şi la spitalul din municipiul Deva.

Mircea Ionuţ Popiţiu (foto) susţine că sunt mai multe motive pentru înfiinţarea compartimentului de Chirurgie Vasculară la Spitalul de Urgenţă Deva.
”Nu există serviciu de Chirurgie Vasculară în judeţul Hunedoara, există specialişti chirurgi vasculari în România fără post care ar dori să trateze pacienţii vasculari din acea zonă, unii fiind nevoiţi să plece în străinătate, există o sală special amenajată pentru Chirurgie Vasculară în spital, dar care nu are aprobări de funcţionare, toate cazurile de Chirurgie Vasculară sunt trimise în centrele universitare supraaglomerate, de obicei Timişoara, care asigură asistenţă medicală pentru şapte judeţe”. Medicul Mircea Ionuţ Popiţiu ar vrea să vină la Deva să lucreze la spitalul devean.
Contacată, managerul Adina Pera Ştefănie a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că ”într-adevăr, există blocul operator unde se pot efectua asemenea intervenţii. Însă, suntem în faza de mutare în clădirea nouă a spitalului şi numai după ce se termină acţiunea asta vom putea să solicităm Ministerului Sănătăţii să ne autorizeze o secţie de chirurgie vasculară. La anul, sigur vom putea rezolva această problemă”.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mircea popitiu spune:

    https://www.petitieonline.com/vrem_chirurgie_vasculara_la_spitalul_judetean_de_urgenta_deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia-Elena Intotero. “Programul de guvernare PSD are în centrul atenţiei oamenii”

România este pe drumul cel bun, cu o creştere economică susţinută şi cu cel mai mic nivel al şomajului din...

,,Şcoala Altfel”, la Staţia de tratare a apei de la Jieţ

Mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială „ Avram Stanca” din Petroşani au vizitat ieri, luni, Staţia de Tratare a...

Ziua Porţilor Deschise la Judecătoria Deva

Ziua Europeană a Justiţiei Civile deschide porţile instituţiei hunedorene de justiţie din municipiul Deva.

Închide