ActualitateFlash

Peste 20 de ofiţeri de poliţie din judeţ, cercetaţi disciplinar

Carmen Cosman

Din cauză că nu şi-au îndeplinit, aşa cum trebuie, sarcinile de serviciu, peste 20 de ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara sunt cercetaţi, ca urmare a verificărilor efectuate de Corpul de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Declaraţia a fost făcută, la Ţebea, de ministrul de Interne, Traian Igaş, care spune că într-o situaţie similară sunt şi poliţiştii de la Timişoara, dar controale vor urma şi în alte judeţe din ţară.
“Se ştie foarte clar că sunt un om care nu acceptă jumătăţi de măsură. Atunci când constatat că unele judeţe nu funcţionează aşa cum ar trebui să funcţioneze, sunt deficienţe, trimit Corpul de control. În funcţie de ceea ce îmi prezintă Corpul de control acţionez în continuare. În momentul de faţă, controalele la Timiş şi la Hunedoara s-au finalizat. Avem peste 20 de ofiţeri cercetaţi, şi dintr-un judeţ şi din celălalt. Urmează să finalizăm controalele la Vâlcea, Argeş şi Călăraşi şi probabil că acelaşi lucru se va întâmpla şi acolo”, a declarat Traian Igaş.
Ministrul de Interne spune că ofiţerii în cauză nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu, ori au fost descoperite neajunsuri în activitatea de management. “Trebuie să înţelegem că instituţiile statului sunt obligate să se implice sută la sută în activitatea lor. Trebuie să înţeleagă cei care le coordonează, în primul rând, că vremurile s-au schimbat, aşteptările sunt altele, iar eu, în calitatea mea de ministru, nu voi accepta jumătăţi de măsură din partea nimănui”, a mai spus şeful Internelor.

2 comentarii la „Peste 20 de ofiţeri de poliţie din judeţ, cercetaţi disciplinar

  • Si ce sanctiuni a dat daca a gasit nereguli ?
    Credeti ca daca-i tineti la locul de munca odata ce au facut infractiuni nu o sa mai continua sa faca ?
    Trebuie de urgenta da-ti afara din sistemul public de stat ,sunt cu adevarat INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT .

  • asa igas fa portocaliu si in politia hunedoara ca doar asta e ordinu nu ? mai e vreo institutie pe care sa nu fi pus voi laba si sa o dati pe mana incapabililor ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.