Pesediştii lui Laurenţiu Nistor condamnă judeţul Hunedoara la subdezvoltare

17 iunie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Judeţul nostru este la un pas de a rata dezvoltarea cu fonduri europene! În această perioadă, în care alţii se pregătesc temeinic pentru exerciţiul financiar 2021-2027 (pentru care România are disponibile 88 de miliarde de euro!), pesediştii din fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara înregistrează deficienţe majore în implementarea proiectelor finanţate în actualul exerciţiu financiar, 2014-2020, riscul de dezangajare fiind iminent. Concret, din cauza incompetenţei celor care astăzi conduc Consiliul Judeţean Hunedoara, riscăm să pierdem sume importante din fonduri europene, bani de care aveam nevoie ca de aer pentru dezvoltarea judeţului nostru.

Toate acestea se întâmplă în anul în care ar trebui să discutăm priorităţile din strategia de dezvoltare a judeţului, dar noi suntem blocaţi în metehne vechi, ce denotă lipsa de viziune şi de profesionalism a unor lideri expiraţi din punct de vedere managerial.
De ce folosesc un limbaj atât de dur? Iată de ce: în timp ce pesediştii lui Laurenţiu Nistor de la Consiliul Judeţean sunt incapabili să ducă la bun sfârşit până şi proiectele gândite şi iniţiate de echipa liberală care a condus judeţul înainte de 2016, vecinii noştri din judeţul Arad au trecut la implementarea proiectelor aflate în rezervă. Au făcut cerere la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei pentru o supracontractare de 450%. Cu alte cuvinte, arădenii vor atrage banii pe care cea mai slabă conducere din istoria Consiliului Judeţean Hunedoara a fost incapabilă să îi folosească în interesul hunedorenilor. Cu o astfel de conducere păguboasă, în locul sutelor de milioane de euro pe care avem şansa reală de a-i atrage pentru proiecte de dezvoltare, vom auzi din nou „NU SE POATE!”, aşa cum auzim încontinuu de 4 ani încoace.
Ba se poate! Se pot face multe lucruri, se pot gândi multe investiţii, Hunedoara se poate şi trebuie să se dezvolte. Totul este să vrei şi, mai ales, să ştii cum!
Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Regele Dreptății .*. spune:

  Femeia cu Putere !

  Am fost trimisă de către putere și am venit la cei care reflectă asupra mea , căci eu sunt prima și cea din urmă.
  Eu sunt cea onorată și cea disprețuită .
  Eu sunt târfa și sfânta. Eu sunt soția și fecioara .
  Eu sunt mama și fiica . Pentru că eu sunt rușinea și curajul.
  Eu sunt războiul și pacea . Dă atenție sărăciei și bogăției mele .
  Eu sunt milostivă și crudă.
  Eu sunt cea care este onorată și lăudată , precum și cea disprețuită în batjocură .
  Eu sunt pacea ,iar războiul a venit din pricina mea .
  Eu sunt controlul și incontrolabilul . Eu sunt uniunea și disoluția .

  Eu sunt judecata și achitarea .
  Eu sunt fără de păcat iar rădăcina păcatului derivă din mine .
  Eu sunt dorință neînfrânată în aparență exterioară iar autocontrolul interior există înlăuntrul meu .
  Eu îi știu pe cei dintâi ,iar cei de după ei mă cunosc pe mine.
  Eu sunt porunca celor care mă cer și a zeilor în anotimpurile lor după sfatul meu și a spiritelor tuturor oamenilor care există în mine și a femeilor care sălășluiesc în mine .

  Libertatea ,Dreptatea și Adevărul fără minciună trebuie să învingă prin Credință . F .*. P .*. V .*.

 2. un Om spune:

  Câtă ticăloșie să ai ca după ce ai ținut județul ăsta între cel mai sărace din Transilvania, să vii cu acuze la adresa celorlalți. Deva are o singură ieșire la autostradă din cauza PNL-Moloț. Cei mai mari bandiți și hoți strigă „hoții”. Tupeu de nu-l mănâncă nici porcii. Bună comparația cu Aradul care e varză din cauza „moțului” Falcă

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un ied salvat de pompieri

Ieri, pompierii au reuşit să salveze un ied căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 15 metri. Cu ajutorul echipamentelor aflate...

Când dai bani cu ţârâita, investiţia nu se mai termină

Vin bani pentru continuarea lucrărilor de reparaţii capitale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Ministerul Sănătăţii a alocat pentru acest...

Potop în judeţ! Pompierii, eroii zilei

Efectivele de pompieri din judeţ au fost ieri în alertă maximă în urma codului roşu hidrologic cu incidenţă în zona...

Închide