Pescar la un pas de moarte

19 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr din Lupeni a fost electrocutat, pe când se afla la pescuit şi firul undiţei s-a agăţat în cablul de înaltă tensiune al liniei ferate din apropiere.
Incidentul a avut loc în municipiul Lupeni, iar tânărul pescuia în Râul Jiul de Vest. ”Pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni au ajuns în câteva minute la marginea ora­şu­lui, unde un apel la 112 anunţa că un tânăr a fost electrocutat. Echipele de intervenţie, specializate în ajutor medical, au găsit un tânăr, de 18 ani, ce prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 la nivelul membrelor supe­ri­oare şi inferioare produse în urma şocului electric.
Tânărul, fiind în stare de conştienţă, a pu­tut relata faptul că se afla la pescuit pe malul Râului Jiu, în apropierea liniilor de înal­tă tensiune ale căii ferate, şi a simţit şo­cul în momentul în care firul lansat din un­diţă a atins reţeaua electrică”, a informat ISU Hunedoara. Pescarul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi a fost dus în stare stabilă la Spitalul Lupeni. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Serv Valea Jiului a demarat încă o investiţie de importanţă strategică

Maximilian Gânju Staţia de captare şi tratare a apei de importanţă strategică pentru asigurarea apei potabile în estul Văii Jiului...

Campionatul de fotbal din  Liga I se va disputa după modelul UEFA

Viitorul sezon de Liga 1 va începe mâine, 21 august  şi va urma modelul UEFA, iar ultimul meci de play-off se...

Campionatele internaţionale de atletism ale României

Ediţia din acest an a Campionatelor interna­ţionale de atletism ale României a ajuns la cea de a 65-a ediţie, cea...

Închide