Era cât pe ce să intre cu maşina în biserică

19 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un accident rutier produs în centrul Petro­şaniului se putea transforma într-o tra­gedie. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie în faţa unui autoturism scăpat de sub control, care s-a înfipt în scările unei biserici.
”Poliţia municipiului Petroşani a fost se­sizată prin 112 că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 43 ani, a condus un autoturism din parcarea unui hotel, spre cartierul Aeroport, iar în drep­tul unei biserici, a pierdut controlul vola­nului, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a acroşat rampa de acces în in­teriorul bisericii”, a precizat comisarul şef Bog­dan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hune­doara.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri me­dicale. Bărbatul n-a fost testat cu etilotestul pentru alcool, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pescar la un pas de moarte

Un tânăr din Lupeni a fost electrocutat, pe când se afla la pescuit şi firul undiţei s-a agăţat în cablul...

Apa Serv Valea Jiului a demarat încă o investiţie de importanţă strategică

Maximilian Gânju Staţia de captare şi tratare a apei de importanţă strategică pentru asigurarea apei potabile în estul Văii Jiului...

Campionatul de fotbal din  Liga I se va disputa după modelul UEFA

Viitorul sezon de Liga 1 va începe mâine, 21 august  şi va urma modelul UEFA, iar ultimul meci de play-off se...

Închide