Era cât pe ce să intre cu maşina în biserică

Un accident rutier produs în centrul Petro­şaniului se putea transforma într-o tra­gedie. Norocul a făcut ca nimeni să nu fie în faţa unui autoturism scăpat de sub control, care s-a înfipt în scările unei biserici.
”Poliţia municipiului Petroşani a fost se­sizată prin 112 că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 43 ani, a condus un autoturism din parcarea unui hotel, spre cartierul Aeroport, iar în drep­tul unei biserici, a pierdut controlul vola­nului, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a acroşat rampa de acces în in­teriorul bisericii”, a precizat comisarul şef Bog­dan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hune­doara.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri me­dicale. Bărbatul n-a fost testat cu etilotestul pentru alcool, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.