Peremiștii hunedoreni participă la Chișinău, la manifestările dedicate unirii Basarabiei cu România

17 martie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

O delegație a Filialei Judeţene Hunedoara a Partidului România Mare (PRM) va fi prezentă la Chişinău, pe 25 martie, pentru a lua parte la manifestările dedicate împlinirii a o sută de ani de la unirea Basarabiei cu România, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, avocatul Mircea Mincea (foto), prim-vicepreşedintele organizaţiei.
“Dorim să fim prezenţi la Chişinău, pentru că niciunde altundeva nu putem sărbători mai bine centenarul unirii Basarabiei cu patria mamă, decât acolo. (…) S-au făcut nişte paşi greşiţi la începutul anilor 90. Cred că este anormal ca în prezent să existe două ţări româneşti diferite, deşi au aceeaşi limbă, aceleaşi tradiţii şi credinţă. Noi vom face tot ce depinde de noi pentru a anula aceste graniţe artificiale care, spunem noi, reprezintă o rană adâncă pentru neamul românesc”, a declarat Mircea Mincea.

Potrivit acestuia, delegaţia PRM Hunedoara va încerca să rămână la Chişinău până pe 27 martie, data oficială, pe stil vechi, a unirii dintre Basarabia şi România. (Sorin Blada, Agerpres)  

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Qvi prodest ? spune:

    Domnule avocat (?), stiti care sunt rezultatele ultimelor sondaje de opinie pe tema unionista facute in Republica Moldova ? Daca nu, poate va documentati la Chisinau. Daca da, ce rost are agitatia populista pe care o practicati Dumneavoastra, Dl Basescu si altii in cautare de capital politic facil jucandu-va cu sentimentele si soarta cetatenilor moldoveni pro-unionisti ?
    Uitati-va in Ucraina si veti vedea ce s-ar intampla daca provocarile Dvs ar fi urmate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vânt puternic și pericol de avalanșă în Parâng și Retezat

          Salvamontiştii din judeţul Hunedoara atrag atenţia asupra riscului de însemnat de avalanşă din masivele Parâng...

Locuri de muncă în Spania, la cules de fructe

   Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, oferă 150 de locuri de muncă în agricultură. Acest grup de firme este compus...

Ajunge în închisoare pentru că nu s-a conformat controlului judiciar

Hunedoreanul Ioan Bolfa (foto), care a dispărut după ce a fost condamnat în 2001 la opt ani de închisoare pentru...

Închide