Percheziții la proprietățile unui hunedorean suspect de deținere ilegală de arme și de braconaj cinegetic

26 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment

 

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara,  împreună cu polițiști din   Poliţia municipiului Hunedoara, ai Postului de Poliție Ghelari și ai Serviciul Acțiuni Speciale Hunedoara, au efectuat  trei percheziții domiciliare la locuințele şi proprietățile folosite de un bărbat din  municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor domiciliare, poliţiştii au identificat și au ridicat  o armă de vânătoare, având seria și marca șterse prin polizare, o armă de tir, o arbaletă profesională cu 10 săgeți, un arc profesional cu 15 săgeți, 52 de cartușede vânătoare,  6 cartușe cu glonț de calibre diferite, două  trofee de vânătoare,  6 capcane pentru capturarea animalelor sălbatice și alte efecte de vânătoare.

Potrivit comunicatului IPJ Hunedoara, din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu deține permis de armă și a deținut și folosit în mod ilegal armele în scop de braconaj cinegetic. (M.Crivăț).

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi hunedoreni, cercetați penal pentru comercializarea ilegală de petarde

Poliţiştii hunedoreni continuă activitățile de control, în cadrul acțiunii naționale „FOC DE ARTIFICII”, în desfășurrte în perioada 23 noiembrie 2020...

Trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene

Un bărbat care lucra, în urmă cu şase ani, pentru o firmă spaniolă a fost trimis în judecată de pro­curorii...

Primăria Deva alocă din nou bani pentru echipamente medicale la Spitalul Judeţean

Consiliul Local al Municipiului Deva a aprobat suma de 85.000 de lei de la bugetul local pentru dotarea cu aparatură...

Închide