Hoț din locuințe, arestat preventiv

26 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Eveniment

 

Poliţiştii hunedoreni au efectuat o acțiune pe raza municipiului Hunedoara și o percheziție domiciliară la locuinţa unui tânăr de 26 de ani, din oraș, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuinţe, în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2020.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că tânărul pătrundea în locuinţe prin forțarea ușilor de acces ori prin escaladarea ferestrelor şi sustrăgea bunuri de valoare: articole de îmbrăcăminte, produse cosmetice, lenjerii pentru pat, băuturi alcoolice, articole de încălțăminte, aparatură electronică etc.

Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au  dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

De asemenea, în urma activităților investigative  și a efectuării unei acțiuni pe raza municipiului Hunedoara, poliţiştii au identificat trei bărbaţi din municipiul respectiv, cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Oamenii legii au stabilit că cei trei, la data de 14.12.2020, au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul locuinţei unui bărbat din municipiul Hunedoara și au sustras un televizor LCD.  Cei în cauză au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara în vederea luării măsurilor preventive legale. (M. Crivăț)

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziții la proprietățile unui hunedorean suspect de deținere ilegală de arme și de braconaj cinegetic

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara,  împreună cu polițiști din   Poliţia municipiului Hunedoara, ai Postului...

Doi hunedoreni, cercetați penal pentru comercializarea ilegală de petarde

Poliţiştii hunedoreni continuă activitățile de control, în cadrul acțiunii naționale „FOC DE ARTIFICII”, în desfășurrte în perioada 23 noiembrie 2020...

Trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene

Un bărbat care lucra, în urmă cu şase ani, pentru o firmă spaniolă a fost trimis în judecată de pro­curorii...

Închide