Accident rutier grav, pe DN 66, cu opt persoane rănite

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă dimineața, pe DN 66, în zona localității Bretea Strei.

Potrivit celor comunicate de comisarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, sâmbătă, în jurul orei 10:00, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Călan – Hațeg, în afara localității Bretea Strei, într-o curbă periculoasă, în condițiile unui carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani, județul Bihor, apoi cu partea din spate a autoturismului a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă tot din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din Petroșani.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 23 de ani, a unui tânăr de 23 de ani și a unui bărbat de 39 de ani, toți pasageri în autoturismul care a produs evenimentul rutier. De asemenea, au fost răniți un bărbat de 34 de ani, o femeie de 32 de ani, o fetiță în vârstă de 10 ani și un băiat în vârstă de 7 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul 34 de ani, din județul Bihor și o  tânără de 22 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani, din Petroșani”, a precizat rpurtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Persoanele rănite, șase adulți și doi copii, au fost transportate de cei de la Ambulanță la spitalele din Deva și Hațeg pentru evaluare și îngrijiri, acestea  având plăgi multiple, dar care nu le-au pus viața în pericol. (M. Crivăț)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare