Actualitate

Percheziţii la mai multe persoane din Valea Jiului, într-un dosar de înşelăciune

Mai multe percheziţii domiciliare au fost efectuate ieri în diferite lo­ca­lităţi din Valea Jiului, într-un dosar de cer­ce­tare penală deschis pentru infracţiu­nea de înşelăciune şi aflat sub supra­ve­gherea Parchetului de pe lângă Jude­cătoria Petroşani.

În stare de libertate
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Ju­deţean (IPJ) Hunedoara, o societate co­mercială din municipiul Petroşani a fost înşelată de mai multe persoane cu suma de 87.000 lei. Suspecţii s-au reco­man­dat ca fiind reprezentanţi ai altor socie­tăţi comerciale şi au plasat co­menzi, fără să achite produsele li­vrate. Până în prezent au fost re­cu­pe­rate bunuri în valoare de 6.000 lei. Între produsele comandate se nu­mărau electronice, electrocasnice sau altele de uz casnic. În continuare, se efectuează cercetări faţă de prezum­tivii autori în stare de libertate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
La percheziţiile de ieri au luat parte po­liţişti de la Serviciul de Investigare a Cri­mi­nalităţii Economice şi Serviciul de Ac­ţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu cei ai Biro­u­lui de Investigare a Criminalităţii Eco­no­mice din cadrul Poliţiei Petroşani. (A. N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura