ActualitateComunitatePolitica si administratie

Drumurile naționale și neglijența prefectului de Hunedoara

Priveliștea dezolantă la intrarea în județul Hunedoara este un adevărat șoc pentru oricine, fie că sunt tre­cători obișnuiți sau turiști dornici să descopere frumusețile acestei zone. După cum se observă în imaginile publicate pe o rețea de socializare de către artistul fotograf Nicu Jianu, vizitatorii sunt întâmpinați în co­muna Sarmizegetusa (DN 68) de o realitate mizerabilă care com­pro­mite imaginea județului Hunedoara.

Responsabilitatea autorităților
Eforturile de promovare a imaginii ju­dețului Hunedoara sunt com­pro­mise de neglijența celor care ar trebui să se îngrijească, la propriu, de modul în care județul Hunedoara își întâm­pină oaspeții. Este o scenă deza­mă­gi­toare, care arată lipsa de interes și ne­glijența celui care coordonează ac­ti­vi­tatea Secției Drumuri Naționale Deva, adică a prefectului de Hunedoara, Călin Petru Marian.
Întrebarea care se ridică este: cum este posibil ca în secolul XXI, într-o țară europeană, să avem astfel de condiții mizerabile? Neglijența este inacceptabilă și cineva trebuie să răspundă pentru acest lucru.
Nu este prima dată când semnalăm delăsarea SDN Deva care, sub nasul prefectului își bate joc de tot ce avem mai frumos. Oamenii din județul Hunedoara merită mai mult și este responsabilitatea autorităților să le ofere acestea. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura