Pera s-a ales cu şapte ani de închisoare

10 februarie 2012 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Cristina Ghenea

Interlopul devean Ovidiu Ioiescu (foto), zis Pera, aflat acum după gratii, a cerut instanţei contopirea celor două pedepse cu închisoarea pe care le are de executat. Magistraţii au admis cererea şi au dispus executarea pedepsei mai grele, la care au adăugat un spor de un an de închisoare.
Încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare, în iulie anul trecut, după ce s-a predat, Pera avea de executat doi ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la mărturie mincinoasă şi încercarea de a o determina. Aceste acuzaţii i-au fost aduse după ce anchetatorii au stabilit că, în calitate de inculpat în dosarul „Spumă şi Bibanu“, Ovidiu Ioiescu a încercat să determine un martor să-şi schimbe declaraţia.
În plus, în noiembrie 2011, instanţa piteşteană a dat sentinţa în dosarul „Spumă şi Bibanu“, iar Pera s-a ales cu o altă pedeapsă, de şase ani de închisoare. O lună mai târziu, interlopul devean a cerut contopirea celor două pedepse, iar instanţa a fost de acord. „Magistraţii au admis cererea depusă de inculpat şi au dispus aplicarea pedepsei mai grele, pe care au sporit-o, rezultând, în total, şapte ani de închisoare. Nemulţumit de decizia judecătorilor, inculpatul a atacat hotărârea prin recurs, iar dosarul va fi înaintat spre soluţionare Curţii de Apel Alba Iulia“, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. rupa vili spune:

    Jos Coruptia ,Jos cu interlopii cu legitimatie de la stat ca ,ne-am saturat cat ne-au furat si nimeni nu-i aresteaza si nu le confisca averile .Cat timp se face trafic de influenta intre judecatori de la instante de fond la cele de apel i de recurs si Romania pierde procese la CEDO ,si magistratii nu sunt arestati pentru ca din vina lor au facut de rusine Romania ,nu se vor respecta drepturile omului . Cand o sa intelegeti voi intelectualii societatii ca ,cei fara loc de munca ,fara ajutor de somaj ,sunt obligati sa fure sau sa cerseasca ,sunt un pericol social pentru cei care vin de la magazin cu plasa cu mancare ,vina cea mmare este a voastra ca va credeti destepti ,si nu va uitati la cei din strada care mananca din gunoaie ,vom trai incontinuare in complicitate la abuzurile si inselaciunile si hotiile care le fac interlopii cu legitimatie de la stat . Unde este atitudinea si demnitatea voastra ? Ce vorbesti ,cine te crede ,nu vezi ca nu ai curajul sa recunosti ca tu azi le platesti salar la magistrati in fiecare luna ca sa pedepseasca Romania la CEDO,sa-ti fie rusine ca ,cu buna stiinta accepti acest abuz si nu ai de gand sa faci nimic impotriva lor ,nesimtitule care te crezi si intelectual incult al societatii ,ia atitudine la ce ti-am spus azi si ieri si maine respecta legea cu adevarat . Justitiarul de Hunedoara.

  2. George spune:

    Un sifon jegos si o zdreanta ordinara.

  3. Kiru spune:

    Sa mori in puscarie interlop de c…t si sifon jegos ce esti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 69.000 de cauze, pe rolul instanţelor din judeţ

În cursul anului trecut, cele şase judecătorii din judeţul nostru, împreună cu Tribunalul Hunedoara, au avut de soluţionat peste 69.000...

Bulina neagră 10.02.2012

Ion Ariton, fostul ministru al Economiei

Bulina albă 10.02.2012

Comisar şef Vasile Hriţac, şeful Poliţiei TF Hunedoara

Închide