Pera a lipsit de la audieri

03 pera (2)
Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut un nou termen dosarul în care este judecat comisarul şef Traian Berbeceanu, alături de acuzatorii săi, fostul procuror şef al DIICOT Alba, Ioan Mureşan, fostul procuror Nicolae Cean şi poliţistul Alin Muntean. Termen la care a fost citat să se prezinte pentru a fi audiat Ovidiu Ioiescu, zis „Pera” (foto), din Deva, dar care din anumite motive nu a reuşit să ajungă la Bucureşti. „Nu am reuşit să ajung la audieri, deoarece am fost plecat din ţară. Am anunţat instanţa despre acest lucru, de unde mi s-a spus că voi fi citat la un alt termen”, ne-a spus Ovidiu Ioiescu. Următorul termen în dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu va avea loc în 21 octombrie. (N.Bumbac)

17 comentarii la „Pera a lipsit de la audieri

 • 14 octombrie 2015 la 22:59
  Permalink

  Minciuni. Trage de timp. Isi batw joc de justitie si de toata lumea acest sifon de doi bani. E mai las decit o femeie. Ce martor e asta cind el a fost condamnat pt incercare de a determina marturia mincinoasa. O jigodie.

 • 14 octombrie 2015 la 23:34
  Permalink

  Ba voi de la Mesagerul nu mai dati in ziar poza acestui interlop jegos si urit. E un praduitor de cea mai joasa speta. Asta numai martor credibil nu poate fi. E de vina cine-l asculta. Locul acestui interlop e la puscarie.

 • 15 octombrie 2015 la 9:57
  Permalink

  Perasifon e un bulangiu. Un tepar, un mincinos, un urit, un puscarias si cel mai rau e cel mai mare sifon din Deva. La puscarie cu tine jigodie.

 • 15 octombrie 2015 la 10:58
  Permalink

  Daaaa. Asa e, un praduitor si un proxenet.

 • 15 octombrie 2015 la 18:41
  Permalink

  Ba da urit e Pera asta. Zici ca-i moartea in vacanta. Ce femeie se uita la cheliosu asta? Cred ca alea de 6o de ani. Ha ha ha

 • 16 octombrie 2015 la 1:23
  Permalink

  Frace. Baderca si pulasa dc vi ciuda ca nu aveti valoare??? Si muriti de foame stati pe unde apucati boscheti… cersestori de do lei … nu aveti ce face stai toata ziua si povestiti… de foame … vi ciuda ca sunteti saracii…

 • 16 octombrie 2015 la 11:55
  Permalink

  Ba Baderca&Margan tu nu vezi ca esti analfabet si prost? Sigur tu esti boschet. N-ai casa si masa. Pera e cel mai mare praduitor. Sa-i sugi p..a si tu si mata. Bulangiule.

 • 16 octombrie 2015 la 12:03
  Permalink

  Asta-i limbaj de puscarias. Cit a-i stat in puscarie sluga lui Perasifon. Tu pe citi ai sifonat praduitorule? Iti vine si tie rindul sifon jegos ce esti.

 • 16 octombrie 2015 la 12:46
  Permalink

  ba neo :)))) esti prost rau frace… numa gura e de u si u esti rupt de foame.. ma baiatule eu vad realitatea u vezi doar invidie si ura ca esti vai samar.. tu cu Pulasa si gashca voastra de bogati saraci ce sunteti :))))) ai u vocabular mai fain? nu aveti valoarea lu PERA… daca facea vreun rau era arestat.. vi ciuda ca omu are valoare si isi vede de treaba si voi va zbateti degeaba sa faceti ceva si nu faceti decat FOAMea :))))) SARACIIILOR ))))… DAR ATI UITAT CA OMU VA AJUTAT PE TOTI SI ACUM DACA NU VA MAI AJUTA CA VATI VANDUT SI MARGAN VA F… IL S… PE EL CA ALTU NU VA LASA… FRACE AI UITAT CA TEA PUSSTIU CINE IN GENUNCHII SI PLNGEAI PT BANI TAI :)))) BA PULASA ASTIA TIAU LUAT SI FEMEIA TEAU SI BATUT SI VAU F… SI PE TINE SI PE EA… BALEGAR DE OM CE ESTII… CEL MAI JOSNIC OM IA BATAIE SI DIM I PUPA :)))))

 • 16 octombrie 2015 la 13:57
  Permalink

  Bai badera margan vezi de treaba si nu mai zi adevarul … ca superi oameni … lasa asa e mai bine … oricun se vede cine.e sifon si cine pe cine vrea sa lege .. ei au bagat oameni la puscarie… pffff poti nr cati au bagat margan la puscarie… baderca .jaga.david.litera .pera.din Hd la greu se stie. Ceia.nitu… buma pe astia ia legat margan si baderca .. de la Hd de la.deva la greu plus ca zilnic il vezi ba la parchet ba la.diicot ba la.ipj… numa.declarati lucra in politie e cunoscut intre politisti i se zice si catelu… si sa nu uitam sageata lor princupala vedeta tv .. unguru… care o aparut la tv de data asta.. dar asa sa se lamureasca lunmea cine e de fapt… asa sunteti de.prosti de va legati singuri… si nu uita Baderca… seful tau Margan te va executa sti doar… ca voua nu va iesit sa il.executati dintre toti tie tia fost frica ai facut kkk pe.u

 • 16 octombrie 2015 la 18:34
  Permalink

  Ba LUCI esti un prost. Pera e sifon. Uita-te pe youtube si vezi cum sifona lui Berbeceanu. I se plingea aluia inclusiv ca altii i-au f…t nevasta. Pai daca el e impotent de atitia steroizi bagati in el. Pera a facut bani negri pt care va plati. Si pe tine te-a sifonat Pera bai Luci. Cindva vei afla. Pera e printre cei mai ,,jegosi,, oameni din Deva. Un Praduitor.

 • 17 octombrie 2015 la 2:04
  Permalink

  Daaaa… neo crapa ca esti saracie cu ciucuri

 • 17 octombrie 2015 la 10:31
  Permalink

  Tu esti saracie si boschetar bai Ionutz Gaozaru. Lasule, daca te tine dati numele, bulangiule. Sluga lui Perasifon.

 • 17 octombrie 2015 la 12:44
  Permalink

  Bai neo de kk … as da numele dar voi fugiti cu postarile la garda cum faceti de obicei … ati mai fost cy postari ca va cazut tricou in wc si alti au facut poza… baaaaa voi stati si vb numa de garda si cu sa legati oameni… deja va stie toate barurile … daca erati barbati o rez barbateste… nu cu pol… sunt atatea gale de lupta dar voi preferati garda… intrati in ring baieti nu in sectia de pol… ca de aia nu mai iesiti cand intrati ca vrei sa legati pe altiii… aveti numa retardatii langa voi… am vazut unu yrat si chel…doamne retard de om si la picior cred ca are 40 si umbla cu papuci 45 … baaaaa saraciiiiilor second hand

 • 17 octombrie 2015 la 16:20
  Permalink

  Mare prost esti. Nici nu te exprimi corect. Cite clase ai? 2? Zi ceva de Perasifon. E sifon sau nu? Stii pe citi a bagat in puscarie? Pe unii i-a bagat desi nu i-au facut nici un rau. Dar ii vor face. Vei vedea. Omul e un bulangiu, iar tu un sclav. Bulangiilor

 • 17 octombrie 2015 la 16:25
  Permalink

  Ba Luci esti un chelios urit si pervers. Prieten cu Perasifon, deci si tu esti un sifon. Numai fitele-s de tine. Te dai smardoi dar te-a batut un copil de 18 ani. Esti o ,,femeie,,.

 • 20 aprilie 2018 la 7:54
  Permalink

  Perasifon: cel mai mare praduitor. Slugile lui : Florinut, Ninja, vali orfanu, matei, etc – sifoane la garda. Niste bulangii si puscariasi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.