Pentru cine este făcută „Alianţa pentru 1 OM”?

1 septembrie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

       Ieri, Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, şi Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, au depus la BEC, alianţa electorală dintre cele două partide pentru susţinerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din toamnă.
     „Pentru câţiva oameni de la vârful celor două partide”
Tot ieri, un deputat ALDE, lider de filială judeţeană, a spus că partidul a ajuns să fie, din busola guvernării, sursa unei instabilităţi politice care nu îi foloseşte. Liderul ALDE Dolj Ion Cupă susţine că partidul a cedat unor „Casandre străine de interesul legitim” şi atrage atenţia că lideri locali, parlamentari, militanţi ALDE sunt „bulversaţi, peste tot în ţară” de renunţarea lui Tăriceanu la candidatura la prezidenţiale şi de ieşirea de la guvernare. Deputatul a mai afirmat că nimeni din ALDE nu a apărat partidul atunci când Victor Ponta a vorbit de o fuziune. Liderul ALDE Dolj a mai spus că „Alianţa pentru 1 OM” este de fapt făcută „pentru câţiva oameni de la vârful celor două partide”. Se pare că probleme sunt în mai multe judeţe, în organizaţiile ALDE, după ce partidul a ieşit de la guvernare şi s-a aliat cu Pro România.
În judeţul nostru, aşa cum era de aşteptat, lucrurile sunt însă liniştite. Deputatul Pro România Sorin Marica (foto stânga) a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu este obligatoriu ca şi în teritoriu să existe o colaborare între membrii celor două formaţiuni politice. ”Da, eu sunt de acord să colaborăm cu Mircea Moloţ, Marius Surgent şi cu ceilalţi membri ALDE din judeţ. Îi cunosc foarte bine pe mulţi dintre ei”, a afirmat deputatul Sorin Marica. La rândul său, parlamentarul ALDE Marius Surgent (foto dreapta) a spus că nu are nici o problemă să fie coleg de alianţă politică cu Emil Rîşteiu sau Sorin Marica. ”Ne ştim de multă vreme, am activat în ApR împreună cu Rîşteiu şi Marica în anul 2000”, susţine deputatul ALDE Marius Surgent.(Sorina Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Adi Bolesc spune:

    Mai lasa-ma ba Marica, ti-am angajat toti lipitorii de afise la Apaprod

  2. florin spune:

    Cum poate sa vorbeasca acest necunoscut (MARICA)in numele PRO ROMANIA ,noi nu vom face o alianta cu ALDE cit este MOLOT presedinte,acest este cancerul politic al judetului,este hotul cel mai mare si la adus in aLDE si pe militeanul GOGA.ZANFIRISCA dati foc ai fugit de dracu si acum dai tot de el.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Descoperire importantă la Sarmizegetusa Regia!

Ieri, a fost, din nou, Ziua Porţilor Deschise la Sarmizegetusa Regia. Un motiv în plus pentru turişti să treacă pragul...

Microbuzele şcolare, verificate de poliţişti

Acţiunea derulată de Serviciului Rutier al IPJ Hunedoara urmăreşte ca înainte de începerea anului şcolar, vehiculele de transport copii să...

Anunţ finanţe, 02.09.2019

Închide