FOTBAL, Liga a IV- a. Jiul pierde acasă în derbiul etapei

2 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

      Partida cap de afiş din etapa a treia din cadrul Ligii a IV-a din judeţ, care a opus formaţiile CSM Jiul Petroşani şi CSM Mihai Viteazul Vulcan, s-a încheiat cu o surpriză.
După un început dezastruos de campionat echipa de fotbal CSM Vulcan şi-a revenit şi nu oricum, obţinând o victorie în deplasare în faţa Jiului, formaţia cu cel mai bun lot de jucători. Elevii lui Dan Voicu i-au făcut o frumoasă surpriză antrenorului care, chiar în ziua meciului, şi-a sărbătorit ziua de naştere. Înaintea acestui meci, Dan Voicu avertiza că echipa sa se va pune pe picioare şi va produce surpriza.
„Nici nu am cuvinte să le mulţumesc băieţilor pentru cadoul pe care mi l-au făcut de ziua mea. A fost cel mai frumos cadou pentru mine. Aş vrea să remarc în acest meci evoluţia excelentă a mijlocaşului Moise, care a dat două goluri, şi cea a portarului Sergiu Mihalache, care de data aceasta a fost la înălţime. Meciul a fost unul frumos, curat, fără incidente, bine arbitrat de tânărul Andrei Fodor“, a spus Dan Voicu.
Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a asistat la joc, deşi înainte nu prea era atras de fotbal şi se pare că este tot mai interesat de fenomen. Prezenţa sa la meciurile grupării locale este văzută cu ochi buni de către conducerea echipei Jiul, care este susţinută financiar de către Primăria Petroşani. De data aceasta, însă, primarul nu le-a purtat noroc jiuliştilor, care în debutul de campionat au o înfrângere şi o victorie.
Antrenorul Damian Militaru avertiza încă înaintea începerii campionatului că în ciuda lotului bun este nevoie de o perioadă de timp pentru ca echipa sa să se omogenizeze.
Au înscris: Drăgoiescu (min. 65,Tuţă(min.89) respectiv Bădărău (min.34, 55), Mândreci (min. 54) şi Harangozo (min. 73).
CSO Retezatul Haţeg şi-a trecut în palmares o nouă victorie, 3-2 cu Dacia Orăştie, iar Gloria Geoagiu a câştigat lejer cu Victoria Călan, 8-0, cele două echipe menţinându-se în fruntea clasamentului din campionat, fiecare având maximum de puncte, câte nouă fiecare formaţie.(Nicolae Gavrea)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RAD GHEORGHITA spune:

    A fost un meci frumos, lume multa in tribuna, foarte cald , noroc cu tribuna acoperita de la Stadion. Daca pe tabela s-ar fi afisat scorul, daca Genu Tutu ne-ar fi pus muzica si ar fi prezentat la statia de amplificare jucatorii celor doua echipe ar fi fost SUUPER ! Nu stiu de unde e poza din ziar dar sigur nu e de la meci. CSM Vulcan a avut un echipament galben de nota 10. Poate reveniti cu comentarii si despre JUNIORI si cu o poza facuta cu drona de Genu Tutu. Felicitari brigazii de ARBITRI !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pentru cine este făcută „Alianţa pentru 1 OM”?

Ieri, Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, şi Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, au depus la BEC, alianţa electorală...

Descoperire importantă la Sarmizegetusa Regia!

Ieri, a fost, din nou, Ziua Porţilor Deschise la Sarmizegetusa Regia. Un motiv în plus pentru turişti să treacă pragul...

Microbuzele şcolare, verificate de poliţişti

Acţiunea derulată de Serviciului Rutier al IPJ Hunedoara urmăreşte ca înainte de începerea anului şcolar, vehiculele de transport copii să...

Închide