Pentru a 24-a oară, Michael Klein va fi omagiat la Hunedoara

Fostul căpitan al echipei Corvinul Hunedoara, de la a cărui moarte se împlinesc azi 24 ani, va fi comemorat în oraşul unde este văzut drept un erou. Suporterii vor organiza obişnuitul marş comemorativ iar autorităţile locale vor depune coroane la bustul din faţa stadionului care îi poartă numele, urmând ca la sfârşitul săptămânii să se desfăşoare Memorialul „Michael Klein” la minifotbal.

Mişa, eroul hunedorean
La fel ca în ultimii 24 ani, fostul căpitan al Corvinului Hunedoara, Michael Klein, considerat simbolul fotbalului de pe Cerna, va fi comemorat în municipiul care l-a iubit atât de mult. Pe 2 februarie 1993, Michael Klein murea, răpus de un atac de cord, la un antrenament al echipei germane Bayer Uerdingen. Hunedorenii nu l-au uitat şi an de an îi aduc un omagiu fostului căpitan.

Marş comemorativ şi depunere de coroane
Primăria Hunedoara, Asociaţia Suporterilor Corvinişti şi Peluza Nord organizează şi în acest an evenimentul Memorialul „Michael Klein”. Acţiunea va începe azi, la ora 12.30, cu întâlnirea suporterilor la intersecţia Bulevardelor Dacia cu Mihai Viteazul, urmând să continue cu marşul comemorativ, care va debuta la ora 13.00 şi se va încheia la ora 13.30, cu depunerea de coroane la bustul lui Michael Klein din faţa stadionului care îi poartă numele.

Se reia turneul de minifotbal Memorialul „Michael Klein”
La sfârşitul săptămânii, de mâine până duminică, se va desfăşura Memorialul „Michael Klein” la minifotbal, un turneu ce a fost reluat după o pauză de câţiva ani. Competiţia se va disputa la baza Eurocenter Sport, urmând să fie împărţită în două secţiuni. Vineri şi sâmbătă se vor înfrunta echipe de amatori ce reprezintă cartierele din Hunedoara, iar duminică va avea loc întrecerea destinată formaţiilor de old-boys. Pe lângă echipa de legendă a Corvinului, din care nu vor lipsi Romulus Gabor, Ioan Petcu, Dorin Nicşa sau Florea Văetuş, la turneu vor fi prezente fostele glorii ale grupărilor Poli Timişoara, Unirea Alba Iulia, Mureşul Deva sau Aurul Brad. Va fi un plăcut spectacol fotbalistic, organizat în onoarea fostului căpitan corvinist, la care publicul este aşteptat în număr cât mai mare. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.