Penciuc a recunoscut tot!

03 Catalin Penciuc _nNatalia Bumbac

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, dosarul Simota & Litera a avut un nou termen de judecată. Şedinţa a fost dedicată audierii lui Cătălin Penciuc (foto), prins recent de autorităţi în Marea Britanie şi adus în ţară. Bărbatul se află în arest preventiv, pentru că instanţa a dat mandat de arestare preventivă în lipsă încă din 2013, mandatul fiind pus în executare acum, când a fost depistat.
Declară că a executat nişte ordine
Cătălin Penciuc a declarat în faţa magistraţilor că recunoaşte faptele de care este acuzat. Acesta a relatat cum el, împreună cu Cristian Litera, dar şi alte persoane, au săvârşit faptele pentru care sunt judecaţi. Principalele acuzaţii sunt legate de sechestrarea, şantajarea şi lovirea mai multor fotbalişti, care aveau sau au semnat ulterior, contract cu Clubul Jiul Petroşani, patronat pe atunci de afaceristul Alin Simota. Penciuc a povestit un caz când, împreună cu Litera, s-au deplasat la Bucureşti pentru a-l aduce la Petroşani pe fotbalistul Nicuşor Istinie. Scopul aducerii fotbalistului la Petroşani nu îl cunoştea, în schimb a recunoscut că l-a agresat, fără să-i ceară nimeni acest lucru. Acesta a mai povestit despre un alt caz, în care, împreună cu Litera l-au bătut pe un alt fotbalist, pe motiv că i-ar fi datorat bani lui Simota. După care l-au dus într-o localitate rurală, al cărei nume nu şi-l amintea, unde s-au întâlnit cu un alt bărbat, care le-a dat o sumă de bani, doar că nu ştia cui îi erau destinaţi. De mai multe ori, Penciuc nu a putut da detalii despre modul în care s-au petrecut faptele, făcând eforturi vizibile pentru a le rememora. Despre fiecare caz de agresiune, Penciuc a declarat că l-a săvârşit la cererea lui Litera, care la rândul lui avea ordine de la Simota.
Simota aruncă pisica spre Litera
Doar că, aflat în sala de judecată, afaceristul Alin Simota a ţinut să arate că de fapt nu i-a dat astfel de ordine lui Litera, lăsând să se înţeleagă că acesta a fost capul răutăţilor. Simota a spus că în trecut a avut o relaţie foarte apropiată cu Penciuc, fiindu-i naş de cununie. Din acest motiv, ar fi discutat direct cu el despre asemenea probleme, fără a avea nevoie de intermediari. Mai mult de atât, afaceristul din Valea Jiului a afirmat că i-a spus de nenumărate ori lui Penciuc să-şi schimbe anturajul şi să devină om serios. Trebuie menţionat că şi Litera, atunci când a fost audiat, a spus că actele de agresiune asupra fotbaliştilor au fost executate la comanda lui Simota, doar că acum nu s-a aflat în sala de judecată pentru a-şi susţine declaraţiile.

9 comentarii la „Penciuc a recunoscut tot!

 • 12 noiembrie 2015 la 22:38
  Permalink

  Tot a sifonat Bivolu. Cel mai mult a sifonat de fostul lui sef Literosu. F bine. Toti se leapada de jigodia aia. In Decembrie o sa intre la pirnaie. 10 ani. Yahuuuuu

 • 13 noiembrie 2015 la 17:15
  Permalink

  Tot băieții va dat-i si când ajungeți la judecată ,va cacati pe voi de frica

 • 15 noiembrie 2015 la 16:05
  Permalink

  Bravo Bivole ca l-ai dat pe Literosu. Doar si el te-a sifonat. Da-l in masa de bulangiu.

 • 15 noiembrie 2015 la 19:30
  Permalink

  Lumea interlopa e ina de sifoane. Se dau smecheri si cind ii iau anchetatorii se p..a pe ei de frica si sifoneaza tot. Niste ,,femei,,. Huoooooo

 • 15 februarie 2016 la 4:30
  Permalink

  Ce va mai place sa ai sugeti pl la bivolu si cand era an deva nu stiati cum sa va bagati an seama cu el ***** de oameni ce sunteti daca era afara nu ai ziceati sifon an fata ca fa freca popou

 • 15 februarie 2016 la 9:47
  Permalink

  Eu o sa-i spun ca e sifon. Si nu mie frica de el. I-am mai ,,dat-o,, odata. Litera si Pera sunt cele mai mari sifoane din Romania.

 • 16 februarie 2016 la 10:56
  Permalink

  Tu vorbesti de sifoneala bai tigan borit, hot si praduitor de Oprea Dan? Tu esti sifonul lui Berbeceanu. Toata Deva stie. ,,Femeie,, ce esti.

 • 16 februarie 2016 la 21:08
  Permalink

  Sa mi-o sugi hotule si praduitorule. Esti un tigan borit. Bulangiule.

 • 17 februarie 2016 la 9:48
  Permalink

  Am fost prietena cu aceasta jigodie. O bruta. Intr-adevar este hot si informator. Feriti-va de el. Aduce numai necazuri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.