Pedofilul din Hunedoara rămâne în puşcărie

3 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Individul îşi execută sentinţa de 10 ani de puşcărie pentru că a abuzat sexual doi copii în incinta fostei autogări. Acesta a cerut liberarea condiţionată, însă solicitarea sa a fost respinsă de Judecătoria Deva.

Gabriel Frunză este închis la Penitenciarul Deva încă din anul 2013, după ce a fost condamnat pentru pedofilie. Acesta s-a adresat judecătorilor cu o cerere de liberare condiţionată, însă i-a fost respinsă. Magistraţii Judecătoriei Deva au stabilit ca termen, pentru reînnoirea cererii, finalul lunii ianuarie. Individul a contestat soluţia, însă nu va ieşi de sărbători din puşcărie, după ce şi Tribunalul Hunedoara a decis judecarea contestaţiei la mijlocul primei luni din 2019.
Hunedoreanul a fost acuzat că a violat doi băieţi minori. Fapta a fost comisă ziua în amiaza mare, când cei doi copii – ambii de 11 ani – se plimbau cu bicicletele prin oraş. Bărbatul i-a acostat în faţa unei brutării din zona gării, din Hunedoara, după care i-a ademenit în clădirea dezafectată a fostei autogări şi i-a abuzat sexual. Procurorii spuneau, la vremea respectivă, că agresorul îşi cunoştea victimele din vedere, locuind în aceeaşi zonă şi că, în urma audierilor, acesta şi-a recunoscut fapta, însă a declarat că minorii au fost cei care i-au propus să întreţină raporturile sexuale.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Greşeală de şofer începător

Un şofer din comuna Cârjiţi este bun de plată, după ce a făcut praf două maşini.

Escroacă pusă pe fugă de o pensionară din Petroşani

O pensionară din Petroşani, căreia o tânără i-a bătut la uşă, şi-a dat seama imediat că are de-a face cu...

Dosare penale pentru băutură

Doi hunedoreni sunt cercetaţi penal pentru că au fost prinşi conducând pe drumurile publice deşi băuseră, iar un altul avea...

Închide