Patru tineri din Valea Jiului au dat spargere după spargere

26 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Patru tineri din Valea Jiului sunt judecaţi pentru furt calificat şi complicitate după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti în urma unei acţiuni de amploare.
Gruparea de hoţi era formată din Marius Sorin Dolcu, Vasile Liviu Oltean, Florin Narita şi Viorel Octavian Tod, toţi din Valea Jiului. Cei patru au atacat mai multe societăţi comerciale, atât din judeţul Hunedoara cât şi din Bihor şi Argeş. Pentru prinderea suspecţilor a fost formată o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, Brigăzii Operaţiuni Speciale Piteşti şi Alba Iulia, dar şi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara. Poliţiştii i-au vânat pe cei patru şi au reuşit să-i prindă în flagrant, după o tentativă de furt dintr-o societate comercială de pe raza comunei Baru.
Poliţiştii au mai stabilit că în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., cei în cauză au spart o altă societate, de de pe raza oraşului Mioveni, judeţul Argeş, de unde au furat ţigări. Cei patru sunt şi autorii unei alte spargeri comisă în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c.. şi atunci au furat mai multe ţigarete de la o societate de pe raza localităţii Hidişelu de Sus, judeţul Bihor. Prejudiciul creat de hoţi se ridică la circa 31.000 de lei. Suspecţii, trei din municipiul Vulcan şi unul din Lupeni, au fost arestaţi şi trimişi în judecată pentru furt calificat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Individul care a pus trenurile în pericol, capturat de poliţişti

Pe numele lui Iozsef Kovacs, din Valea Jiului, a fost emis un mandat de arestare în lipsă şi a fost...

Traşi la răspundere, după ce au fugit de la locul accidentului

Un şofer din Brad de 56 de ani va fi cercetat penal după ce ar fi rănit un pieton de...

Taxa de salubrizare poate fi plătită şi on-line la Deva

Devenii care vor să achite taxa specială de salubrizare pot face acest lucru până la data de 20 decembrie 2017,...

Închide