Individul care a pus trenurile în pericol, capturat de poliţişti

26 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Pe numele lui Iozsef Kovacs, din Valea Jiului, a fost emis un mandat de arestare în lipsă şi a fost dat în urmărire naţională de poliţiştii TF din Petroşani. Suspectul se pregătea să fugă din ţară, însă în urma unui pont a fost capturat.
Iozsef Kovacs, de 37 de ani, din Vulcan, alături de alţi doi tineri făcea parte dintr-o grupare care a furat mai mulţi conductori de dirijare şi semnalizare a traficului feroviar, creând un prejudiciu de peste 23.000 de lei. Cei trei indivizi au fost reţinuţi în final de poliţiştii TF Petroşani şi sunt acuzaţi de furt calificat şi pentru semnalizare falsă. Kovacs a reuşit să se facă nevăzut înainte ca poliţiştii să descindă la el şi a stat ascuns mai multe zile. Potrivit unor surse, el intenţiona să-şi piardă urma în altă parte a ţării sau peste hotare, însă n-a mai apucat. A fost arestat în lipsă şi în urma unei informaţii obţinută de poliţiştii TF Petroşani, a fost găsit şi capturat pe raza municipiului Vulcan. Suspectul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva, după ce Judecătoria Petroşani a reconfirmat mandatul de arestare preventivă. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au acţionat la adăpostul întunericului în mod repetat şi cu ajutorul unui topor au tăiat cablurile de electricitate care deserveau macazurile şi semafoarele din zona staţiei CF Vulcan, pe care le-au valorificat centrelor de colectare a fierului vechi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traşi la răspundere, după ce au fugit de la locul accidentului

Un şofer din Brad de 56 de ani va fi cercetat penal după ce ar fi rănit un pieton de...

Taxa de salubrizare poate fi plătită şi on-line la Deva

Devenii care vor să achite taxa specială de salubrizare pot face acest lucru până la data de 20 decembrie 2017,...

Un spital de pediatrie municipal nou, singura soluţie raţională pentru Deva

Candidatul ALDE pentru Primăria Deva, Ovidiu Ioan Popa (foto), vine cu un proiect vital pentru municipiu, acela de a construi...

Închide