Patru pistoale şi gloanţe găsite în locuinţele unui hunedorean

28 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Patru pistoale şi muniţia aferentă au fost descoperite în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara, luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic.

Anchetatorii au pus în executare cele patru mandate de percheziţie domiciliară pe adresele ce aparţin unui hunedorean în vârstă de 40 de ani. Acţiunile au avut loc în baza unor mandate emise de Judecătoria Hunedoara într-un dosar penal ce vizează comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.
”În urma activităţilor investigative, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări: un pistol cu glonţ (cu patru cartuşe aferente), un revolver cu glonţ, fără marcă, fără serie, două pistoale de tir cu aer comprimat”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei armelor şi a muniţiei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maratonul de la New York a fost anulat

Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri...

Popice. Competiţiile pentru seniori şi juniori, „îngheţate“

Deşi se aştepta ca în perioada următoare să se reia şi activitatea la nivelul secţiilor de popice din ţară, acest...

„Jiul Petroşani are şanse să promoveze“. Interviu cu Cristian Petrean, preşedintele AJF Hunedoara

În aşteptarea deciziilor de la FR Fotbal cu privire la posibila reluare a competiţiilor din eşaloanele inferioare, l-am abordat pe...

Închide