Maratonul de la New York a fost anulat

Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii, decizia de anulare a evenimentului fiind luată din cauza problemelor legate de aspectele care ţin de sănătatea şi siguranţa sportivilor şi a celor implicaţi.

„Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toţi cei care sperau să fie prezenţi, sportivi şi public, dar este cea mai bună soluţie pentru protejarea sănătăţii oamenilor“, a spus Michael Capiraso, directorul NYRR.
Anul trecut, cursa masculină din cadrul maratonului de la New York s-a încheiat cu victoria kenyanului Geoffrey Kamworor, care a trecut primul linia de sosire, după 2 h 08 min 13 sec., devansându-i pe compatriotul său Albert Korir şi pe etiopianul Girma Bekele Gebre.
La feminin s-a impus atleta kenyană Joyciline Jepkosgei, care a detronat-o pe „regina“ acestei competiţii, compatrioata sa Mary Keitany, cvadruplă laureată a probei din metropola americană, ce s-a clasat pe locul secund. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.