Maratonul de la New York a fost anulat

28 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Maratonul de la New York, programat pe 1 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii, decizia de anulare a evenimentului fiind luată din cauza problemelor legate de aspectele care ţin de sănătatea şi siguranţa sportivilor şi a celor implicaţi.

„Anularea maratonului este o veste dezamăgitoare pentru toţi cei care sperau să fie prezenţi, sportivi şi public, dar este cea mai bună soluţie pentru protejarea sănătăţii oamenilor“, a spus Michael Capiraso, directorul NYRR.
Anul trecut, cursa masculină din cadrul maratonului de la New York s-a încheiat cu victoria kenyanului Geoffrey Kamworor, care a trecut primul linia de sosire, după 2 h 08 min 13 sec., devansându-i pe compatriotul său Albert Korir şi pe etiopianul Girma Bekele Gebre.
La feminin s-a impus atleta kenyană Joyciline Jepkosgei, care a detronat-o pe „regina“ acestei competiţii, compatrioata sa Mary Keitany, cvadruplă laureată a probei din metropola americană, ce s-a clasat pe locul secund. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popice. Competiţiile pentru seniori şi juniori, „îngheţate“

Deşi se aştepta ca în perioada următoare să se reia şi activitatea la nivelul secţiilor de popice din ţară, acest...

„Jiul Petroşani are şanse să promoveze“. Interviu cu Cristian Petrean, preşedintele AJF Hunedoara

În aşteptarea deciziilor de la FR Fotbal cu privire la posibila reluare a competiţiilor din eşaloanele inferioare, l-am abordat pe...

Bulina neagră, 29.06.2020

Robert Negrea, tânăr din oraşul Petrila Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional...

Închide