Patru pesedişti pentru Primãria Deva

24 ianuarie 2011 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Organizaţia PSD Deva şi-a desemnat posibilii candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului. Este vorba de patru candidaţi, senatorul Cosmin Nicula (foto), fostul prefect Gabriel Samoilescu, consilierul local Florin Ghergan şi chirurgul Marius Blendea.

Sondaje efectuate de la centru

„Toţi candidaţii vom intra într-un program de pregătire pentru campania electorală. În următoarea perioadă, se vor face sondaje, iar cel mai bine clasat dintre cei patru va fi desemnat candidatul pentru postul de primar al municipiului Deva. Sondajul va fi efectuat de către cei de la centru”, a declarat Cosmin Nicula, preşedintele organizaţiei municipale PSD Deva.

Totodată, pesediştii deveni au desemnat şi pe cei 40 de preşedinţi de organizaţii de cartier, care formează PSD Deva. Cele 10 organizaţii de cartier s-au divizat în 40, una pentru fiecare secţie de votare din municipiu. Asta, până în luna martie, când vor fi organizate alegeri pentru cei 40 de preşedinţi ai organizaţiilor de cartier din Deva. În prezent, organizaţia municipală Deva a PSD numără peste 500 de membri.

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Valea Jiului spune:

  Cosmin Nicula nu va mai castiga nicio campanie electorala , nu a facut nimic concret pentru Valea Jiului unde noi l-am ales ca senator,a fost si este o dezamagire totala,speram sa transmitem acest mesaj tuturor cetatenilor din judet ca sa nu se insele si alti cum nea inselat pe noi cei din Valea Jiului care am avut incredere in el si PSD.

 2. Ileana spune:

  Iara candideaza belitu asta? Baaaaaa, ne-am saturat de candidaturile tale, mai du-te dracu si la munca, retardatule

 3. Simion spune:

  Cred in priceperea ta Cosmine,sa nu te lasi influentati de analfabeti, cred cu tarie ca ai sa castigi la alegerile locale de la Deva, sa sti ca ai majoritatea devenilor de partea ta.

 4. pentru Simion spune:

  Majoritatea de 20 %… bineinteles. Papagalii astia de psd-isti nu-l bat pe Mircia nici daca o sa candideze toti patru la un loc, eventual strang vreo 25 %.Cred ca de aia au si anuntat ca vreau la primarie, bineinteles in urma unui “sondaj efectuat de cei de la centru”. V-ati prins este vorba de pensionarii din centru de la cal.Asa ca sa ne lase senatorul de Jalea Viului in pace sa mearga el acolo la minerii lui pe care ii poate prosti… ca la Deva e mai greu…

 5. coco spune:

  Rezmerita potoleste-ti slugile pentru ca vei intra intro morisca si tu si retardatu de fiutu de nici puscaria nu te mai scapa !!!!

 6. dorin..+M spune:

  Nu are rost sa va dati cu parearea la sanse…PROTOCOLUL A FOST SEMNAT….D-UL Cosmin Nicula are sanse reale la ocuparea functiei de primar al municipiului Deva.
  Nu vreau sa fiu rautacios si de aceea reamintesc ca fiecare dintre noi avem calitati si defecte.
  Daca calitatiile sant superioare defectelor de ce sa ne impiedicam in superficial.
  Balanta fiecaruia dinte noi consta in oglinda faptelor noastre.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru ani fără Maria Cioncan

Vineri, la patru ani de la tragica dispariţie a Mariei Cioncan, cei care au cunoscut-o şi au preţuit-o au depus...

Bronz la şah pentru C.S. Vulcan

Şahiştii de la C.S. Vulcan, antrenaţi de Teodor Berinţan, au debutat în anul competiţional 2011, prin prezenţa la turneul open...

Blocati de nameti

Îngropaţi în nămeţi. Aşa sunt zeci de oameni din Ţinutul Pădurenilor, pe care i-a acoperit zăpada. În Vadul Dobrii sau...

Închide