Patru medalii europene pentru karateka de la Heian Deva

11-karate-17-octombrie-pagina-11
Ovidiu Mănăstire

Sportivii de la Clubul Sportiv Heian Deva au avut comportări foarte bune la Campionatul European de Karate WUKF, desfăşurat în Italia, la Montichiari. Astfel, karateka deveni au cucerit patru medalii, Andra Daniliuc devenind dublă campioană continentală.

Andra Daniliuc şi-a respectat blazonul
Cotată printre favoritele competiţiei la care au luat startul peste 1.800 de sportivi din toată Europa, Andra Daniulic şi-a respectat blazonul. Astfel, karateka de la Heian Deva a cucerit medalia de aur la kata individual seniori, ocupând prima poziţie şi la kata open. Diana Josan a cucerit medalia de argint la kata individual shito ryu, categoria cadeţi, iar Diana Tatoiu şi-a adjudecat tot o medalie de argint, la kata individual shito ryu, categoria minicadeţi. De asemenea, o comportare deosebită a avut şi Denisa Pădurean, care a ocupat locul 5 la kata individual, categoria minicadeţi.

„Se văd rezultatele muncii noastre!”
Deşi nu a putut să-i însoţească în Italia, antrenorul sportivilor de la CS Heian, Marius Biji, a urmărit evoluţiile acestora pe Internet, declarându-se mulţumit de evoluţia elevilor săi. „Sunt foarte mulţumit de rezultate şi de prestaţia copiilor. A fost o competiţie de mare anvergură, cu un număr mare de participanţi. Am muncit mult şi mulţumirea este că se văd rezultatele”, a spus Marius Biji.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.