Patru consilieri locali liberali din Şoimuş au fost excluşi din partid la propunerea primarului. Naşul şi-a mazilit finii!

19 ianuarie 2017 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Se poate spune că scandalurile, demisiile şi demiterile din rândul liberalilor hunedoreni se transformă în degringoladă în rândul organizaţiei judeţene.

După dizolvarea Biroului Politic al organizaţiei municipale Hunedoara a PNL, fostul director al spitalului din localitate, Nicuşor Ştefan, a demisionat din partid, iar ieri a fost rândul consilierului judeţean Valeriu Bejinariu să facă acest gest. Iniţial, conducerea judeţeană a decis să-i retragă sprijinul politic lui Bejinariu, crezând că aşa îl scoate din Consiliul Judeţean. Însă, potrivit Legii aleşilor locali, Bejinariu nu putea să-şi piardă mandatul decât dacă era dat afară din partid. Ieri, el le-a luat-o înainte colegilor şi a demisionat din PNL, demisia intrând în vigoare din 19 ianuarie 2016.
Dar asta nu este totul. Scandal mare a izbucnit şi printre liberalii din comuna Şoimuş. Dintr-un foc, primarul Mihai Irimie (foto), care este liderul PNL Şoimuş, dar şi al PNL Deva, a dat afară din partid patru aleşi locali, din cei nouă pe care îi are PNL în Consiliul Local Şoimuş. Este vorba de Romulus Valentin Berindeie, care este şi directorul Parcului de Afaceri din Simeria, Adrian Pleşa, Claudiu Vasiu şi Gheorghe Avram. Pleşa a fost şi viceprimar la Şoimuş pentru puţin timp, dar a demisionat din acest post. De precizat că Pleşa şi Vasiu sunt fini de-ai primarului comunei Şoimuş, care le-a fost naş la cununie.
Consiliul Local Şoimuş este format din nouă membri PNL, trei de la PSD şi unul de la ALDE. „Am primit acasă, o scrisoare recomandată, semnată de Florin Roman, că sunt exclus din partid. Se motivează decizia, cum că aş fi încălcat Statutul partidului, încălcând deciziile conducerii şi aducând prejudicii acestuia. Nu am participat la nici o şedinţă în care să fiu avertizat că voi fi exclus din PNL. Probabil am fost dat afară că nu le convine celor din PNL că sunt directorul Parcului de Afaceri Simeria”, a declarat Romulus Berindeie pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Se pare că lista excluderilor a fost deschisă, iar epurările, cum susţin unii liberali, vor continua.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FLORIN spune:

  guiiiiittt, guiiiiittt, grooooohhh groooohhh.

 2. PNL ist vechi spune:

  “Bai, decat sa ni-i manance PSD ul mai bine ni-i sinucidem noi”.
  Bravos viniturilor. Radeti tot. Dupa voi, potopul.
  Oricum in judet nu va mai voteaza nici d.acu’.

 3. Mihai Irimie spune:

  Grohăie la măta

 4. Bălașa spune:

  Ce ai Irimie porcusor de Guinea pai nu ești tu seful hoților si sifonul sifoanelor stai liniștit porcusor ca vei merge la pușcărie si guiti tu acolo când te aia capra fotule teparule.

 5. George spune:

  Ba Balasa sefu sifoanelor pe judetu Hunedoara e Perasifon. Irimie e un sifon mic pe linga Pera, Litera, s.a.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlharii de la Mina Livezeni, ridicaţi şi duşi la puşcărie

Poliţiştii de la Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au descins, ieri după amiază, în Valea Jiului, pentru a reţine...

Hoţul din farmacii a ajuns după gratii

Un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, Ionuţ Gabriel Şerba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de...

Hoţ de cărbune agresiv, arestat preventiv

Un agent de pază, care supraveghea un transport de cărbune, a fost rănit, fiind lovit cu o piatră de persoane...

Închide