Tâlharii de la Mina Livezeni, ridicaţi şi duşi la puşcărie

Poliţiştii de la Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara au descins, ieri după amiază, în Valea Jiului, pentru a reţine doi bărbaţi care au legături cu lumea interlopă.

Mascaţii au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea în cazul celor doi tineri acuzaţi că au jefuit subunitatea minieră din Petroşani. Gruparea alcătuită din trei tineri se ocupa cu furtul de cărbune de pe platforma minieră, iar cei trei au încercat să dea o lovitură în anul 2015. Au fost surprinşi de unul dintre paznicii unităţii miniere, l-au legat fedeleş până când şi-au încărcat dubiţa cu cărbune şi apoi au avut grijă să-l ameninţe cu bătaia dacă va anunţa furtul şi va depune plângere împotriva lor. Instanţa de fond l-a condamnat pe Adalbert Petru Feher, considerat capul grupării, la cinci ani închisoare pentru tâlhărie. Mihăiţă Tar a primit doi ani şi şase luni închisoare pentru aceeaşi faptă, însă amândoi au făcut apel la sentinţă. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia, iar judecătorii au decis, la termenul de judecată de ieri, că ambii trebuie să ajungă în penitenciar. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul din farmacii a ajuns după gratii

Un tânăr de 25 de ani, din Lupeni, Ionuţ Gabriel Şerba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de...

Hoţ de cărbune agresiv, arestat preventiv

Un agent de pază, care supraveghea un transport de cărbune, a fost rănit, fiind lovit cu o piatră de persoane...

Noii agenţi de poliţie au depus jurământul de credinţă

Ieri, 60 de agenţi de poliţie, recrutaţi din sursă externă, care au promovat examenul de încadrare din noiembrie 2016, au...

Închide