Patru ani furaţi!

Patru ani ne-au furat Laurenţiu Nistor şi PSD Hunedoara! 4 ani de visuri, de speranţe, ani din viaţa noastră în care, în loc de evoluţia promisă, de bunăstarea clamată, ne-au servit iluzii. 4 ani în care în judeţ nu s-a întâmplat nimic din ce au promis, nimic din ce ar fi fost normal şi obligatoriu să realizeze Consiliul Judeţean Hunedoara, aflat sub conducerea lui Laurenţiu Nistor şi a PSD Hunedoara.

Astăzi se împlinesc 4 ani de când Laurenţiu Nistor a depus jurământul şi a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. „Consider că suntem capabili să dezbrăcăm haina politică şi să arătăm electoratului că el este şeful, şi nu noi. Dacă ne vom respecta jurământul depus, cetăţenii nu vor avea ce regreta. Vor fi patru ani cu greutăţi, cărora trebuie să le facem faţă. Dacă ne vom mulţumi doar cu statutul de aleşi, va fi, însă, şi mai dificil. Cer colegilor ca toţi să facem ceea ce ne-a cerut electoratul, adică să asigurăm o viaţă mai bună hunedorenilor”, spunea în 25 iunie 2016 Laurenţiu Nistor.
Câte din toate acestea s-au şi realizat? Nimic! Haina politică a atârnat greu pe umerii lor. Laurenţiu Nistor şi PSD Hunedoara au înşelat încrederea oamenilor, au furat 4 ani din calendarul dezvoltării judeţului. Ne-au promis o Hunedoară puternică, dar câţi dintre noi putem afirma astăzi, cu sinceritate, că judeţul este cu adevărat unul puternic?
Sunt 4 ani de când ne-au furat visurile. Laurenţiu Nistor a promis o viaţă mai bună hunedorenilor, aici, acasă la ei. În schimb, acum suntem pe primul loc în regiune la depopulare, la migraţie. Sătui de promisiuni fără acoperire, oamenii îşi construiesc viitorul nu doar în alte ţări, ci şi în alte zone din România, acolo unde dezvoltarea nu este înlocuită de minciuni politice, ci chiar se întâmplă.
Şi totuşi, în aceşti 4 ani, Consiliul Judeţean Hunedoara, sub conducerea lui Laurenţiu Nistor şi a PSD, a marcat o premieră. Una neagră. Pentru prima dată în istoria judeţului, timp de 4 ani, nu s-a realizat nici măcar o investiţie care să fi fost gândită, începută şi finalizată, în acest mandat.
Sunt 4 ani de când judeţul este condus de Laurenţiu Nistor şi PSD Hunedoara, 4 ani în care nu am progresat nici în privinţa infrastructurii, nici în privinţa sănătăţii, nici în privinţa atragerii de investitori sau de fonduri europene.
Sunt 4 ani de „NU SE POATE”. 4 ani de NIMIC!
Mai pot hunedorenii încă 4 ani în ritmul acesta? Cu siguranţă NU!
Adrian Nicolae David, prim-vicepreşedinte PNL Hunedoara

One thought on “Patru ani furaţi!

  • 25 iunie 2020 la 22:26
    Legătură permanentă

    Micutule,au umblat „banditii”astia de la psd si la bratarile dacice?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.