Actualitate

Pârtiile din Parâng ºi Straja, promovate în pliante turistice

Pentru prima dată, pârtiile omologate din Straja şi Parâng vor fi promovate pe pliantele turistice, alături de alte 70 de pârtii din ţară.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Groove Hour lansează, astăzi, la Braşov, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov (APDT Braşov), programul “i-Tour Schi”, care este cel mai amplu proiect de informare şi promovare turistică la nivel naţional, dedicat sporturilor de iarnă.

Conceptul dezvoltat pentru sezonul de iarnă 2010 – 2011 reprezintă o premieră în ceea ce priveşte informarea turistică în România. Pentru prima dată, pârtiile omologate din Straja şi Petroşani, judeţul Hunedoara, alături de alte peste 70 de pârtii omologate din ţară vor fi promovate pe pliante turistice, prin intermediul proiectului naţional de informare şi promovare turistică i-Tour şi puse gratuit la dispoziţia turiştilor.

“i-Tour” oferă pasionaţilor de sporturi de iarnă din toată ţara, posibilitatea de a experimenta cât mai multe domenii schiabile şi de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurând accesul turiştilor la numeroase informaţii despre domeniile schiabile din cele 11 judeţe atinse de i-Tour în această iarnă, printre care se regăseşte şi judeţul Hunedoara. (C. Cosman)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura