Comunitate

Parlamentarii caută soluţii pentru familia Bodnariu la Oslo

04 ben-oni_ardeleanOana Mihnea

Ieri, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean (foto), împreună cu alţi senatori, deputaţi, experţi şi reprezentanţi ai ambasadei au ajuns în capitala Norvegiei, la Oslo, determinaţi fiind de suferinţa familiei Bodnariu.
„Vrem să găsim o soluţie pentru această familie greu încercată. O să participăm la discuţii cu toţi factorii implicaţi, parlamentari, membri ai Guvernului, reprezentanţii agenţiei care a luat copiii, prefectul. Ne dorim să găsim o rezolvare pentru acest abuz, care nu ar trebui să existe. Vom sta aici până vineri şi sper că vom găsi o soluţie rapidă, altfel o să căutăm alte metode, juridice sau diplomatice. Cazuistica este una foarte complexă, care atinge spectrul libertăţii religioase sau violenţa domestică, lucru care de fapt nu există“, a precizat senatorul Ben-Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru Politică Externă.
Tot legat de problema familiei Bodnariu, în municipiul Deva va avea loc duminică o manifestaţie de susţinere a cauzei. Organizatorii sunt Asociaţia „Filantropia“, asociaţia „Epafra“ şi asociaţia „Părinţi pentru Ora de Religie“, în calitate de reprezentanţi ai societăţii civile. Evenimentul va avea loc duminică, 24 ianuarie, în Piaţa Unirii din municipiu, începând cu ora 12.00. Scopul este acela de reafirmare a valorilor creştine şi solidarizarea cu familia Bodnariu, dar şi cu alte familii care trec prin situaţii dificile. Totodată, se doreşte să fie tras un semnal de alarmă asupra abuzurilor de orice fel.

One thought on “Parlamentarii caută soluţii pentru familia Bodnariu la Oslo

  • Asta-i o poveste adevarata de prostit…prostii. Senatorul e penticostal precum familia impricinata. Norvegia nu e tara UE deci e greu de crezut ca vor putea face ceva. Sigur, vor spune unii, incercarea moarte nu are…Sigur ca ar fi bine sa fie…bine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura