Părintele Zaharia Zaharou va susţine o conferinţă la Deva

4 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Părintele Zaharia Zaharou (foto), de la Mănăstirea „Sf. Ioan Botezătorul” din Essex, Anglia, va susţine, la Deva, conferinţa: „Fiţi mulţumitori!”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la sala „Spiru Haret” a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, intrarea la eveniment fiind liberă, în limita locurilor disponibile.
„Părintele Arhimandrit Zaharia, originar din Cipru, este unul dintre cei mai profunzi trăitori şi mărturisitori contemporani ai credinţei ortodoxe, fiu duhovnicesc al Părintelui Sofronie Saharov care, la rândul său, a fost ucenic al Sfântului Siluan Athonitul.
Părintele Zaharia a continuat lucrarea duhovnicească începută de Părintele Sofronie la Mănăstirea Essex, Anglia, unde face apostolat atât pentru creştinii din Anglia, cât şi pentru toţi cei care caută o oază de spiritualitate ortodoxă”, au arătat reprezentanţii Episcopiei Devei şi Hunedoarei. (M. Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă. Start-Up Nation, varianta PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, declara în ianuarie 2018: ”nu văd ce sens are Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Mai...

Bulina neagră, 5.11.2019

Mircea S. Nuţă, cetăţean rezident în judeţ Pentru că a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, fiind...

Bulina albă, 5.11.2019

Noemi Budoi, sportivă la clubul Siderurgica Hunedoara Pentru că a cucerit la recentele campionate naţionale de popice pentru seniori, desfăşurate...

Închide