Parcul de Afaceri din Simeria, administrat de la judeţ

Oana Mihnea 05 simeria

Deşi a fost inaugurat la sfârşitul anului trecut, Parcul de Afaceri din Simeria şi-a schimbat proprietarul în speranţa că în acest fel o să reprezinte o atracţie pentru investitori.
Luna trecută s-a semnat actul adiţional pentru trecerea în administrarea Agenţiei de Dezvoltare Economică a judeţului Hunedoara. „Chiar dacă am făcut acest pas, primăria va fi în continuare alături de noul administrator şi vom colabora astfel încât  să îl facem prosper. Ne dorim ca Parcul de Afaceri să funcţioneze, dar consider că acum este pe mâini bune, iar rezultatele se vor vedea în curând. Agenţia de Dezvoltare Economică a judeţului dispune de toate resursele ca să atragă oamenii de afaceri. Mai mult, până la sfârşitul acestui an, ne dorim să organizăm câteva evenimente destinate mediului de afaceri“, a declarat Emil Rîşteiu, primarul oraşului Simeria.
Pentru a putea o firmă să ia unul din spaţiile Parcului de Afaceri în chirie, trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Şi anume, trebuie să fie nou-înfiinţate sau cu cel mult un an de activitate, iar chiria se poate lua doar pentru trei ani. „Până acum, am avut solicitări din partea unor firme care au dorit să îşi desfăşoare activitatea în incinta Parcului de Afaceri, însă au venit din partea unora cu vechime, care nu se încadrează în parametri impuşi. Cele mai multe firme din Simeria sunt PFA-uri şi firme mici,  specializate pe comerţ“, a mai precizat primarul oraşului Simeria.
Cel mai probabil, în luna noiembrie, Agenţia de Dezvoltare Economică a judeţului va organiza concursuri pentru selecţia de personal pentru activitatea de închiriere a spaţiilor, încheiere contracte, consultări.

2 comentarii la „Parcul de Afaceri din Simeria, administrat de la judeţ

 • 19 octombrie 2015 la 9:47
  Permalink

  O locatie occidentala.
  Sper sa functioneze la fel.

 • 19 octombrie 2015 la 18:34
  Permalink

  Că este de tip occidental e clar. Întrebarea este cât de eficient va fi folosită?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.