Parcă s-au înţeles să comită aceleaşi infracţiuni

2 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi hunedoreni sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi de poliţiştii rutieri că au comis infracţiuni aproape identice. Deşi cei doi n-au legătură unul cu altul, ambii au urcat băuţi la volan, fără permis şi cu numere false de înmatriculare.

Primul dintre ei este un tânăr de 27 ani, din municipiul Deva, descoperit în trafic, în timp ce conducea un autoturism în Piaţa Gării din municipiul Deva. Poliţiştii l-au verificat în bazele de date şi au descoperit că plăcuţele de înmatriculare ale maşinii aparţineau unui alt autoturism. Tânărul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi mirosea a alcool. Poliţiştii spun că a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a acceptat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Al doilea caz este al unui bărbat de 51 de ani, din Pui. Acesta a fost prins de poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Haţeg, pe DJ667 din localitatea Pui. Pe maşină avea montată doar în partea din spate plăcuţa cu număr provizoriu de înmatriculare, dar şi aceasta era a altui autoturism. În urma verificării în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul în cauză nu este înmatriculat. Pentru că şi el mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Cei doi sunt cercetaţi penal pentru cumul de infracţiuni. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lăsat fără telefon în minutul trei

Păgubitul a făcut greşeala de a-şi lăsa mobilul în maşină, dar n-a încuiat-o. S-a gândit că stă nesupravegheată doar două,...

Nici o urmă de ciobanul dispărut în Godeanu

Bărbatul a fost dat şi în urmărire naţională, dar până acum autorităţile nu au dat de urma sa. Salvamontiştii l-au...

Şpagă pentru regularizarea Pârâului Gurasada

Directorul adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care...

Închide