Lăsat fără telefon în minutul trei

2 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Păgubitul a făcut greşeala de a-şi lăsa mobilul în maşină, dar n-a încuiat-o. S-a gândit că stă nesupravegheată doar două, trei minute, exact cât a avut nevoie un hoţ recidivist.

Poliţiştii din Orăştie au fost sesizaţi de păgubit după ce a constatat că din maşină îi lipseşte telefonul mobil. Bărbatul de 46 ani, din judeţul Cluj, a parcat autoturismul firmei de distribuţie la care este angajat, în spatele unei unităţi comerciale din Orăştie, pentru a aproviziona magazinul cu marfă. A lăsat uşile descuiate şi telefonul pe scaunul din dreapta.
”După ce a terminat de aprovizionat magazinul, a constatat lipsa telefonului, estimat la suma de aproximativ 500 lei. În urma activităţilor specifice întreprinse de către poliţiştii din Orăştie, a fost identificat autorul furtului. în persoana unui tânăr de 27 ani, din Orăştie, despre care s-a stabilit că este recidivist, aflându-se sub măsura controlului judiciar dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa”, a precizat IPJ Hunedoara. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar hoţul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de furt. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nici o urmă de ciobanul dispărut în Godeanu

Bărbatul a fost dat şi în urmărire naţională, dar până acum autorităţile nu au dat de urma sa. Salvamontiştii l-au...

Şpagă pentru regularizarea Pârâului Gurasada

Directorul adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care...

Turneul de tenis Winners Cup, de la Cluj Napoca

Pe terenurile de zgură de la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca se desfăşoară în aceste zile Turneul feminin...

Închide