ActualitateFlash

Pandemia de Covid a fost anulată sau nu?

Sorina Popa

Curtea de Apel București a constatat inexis­tența HCNSU nr.36/21.07.2020. Avocatul Gheorghe Piperea explică faptul că în acest fel pandemia nu mai există în țara noastră.

Avocatul zice că e neconstituțională
„Arafat a fost din nou înfrânt. Grav. De data asta la Curtea de Apel București.Această ho­tărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență este inexistentă din punct de vedere juridic, emisă pentru a “certifica” pandemia în România. Ea stă la baza tuturor ilegalelor ho­tărâri de guvern care prelungesc starea de alertă – inutil, complet alăturea cu scopul de­clarat al prevenției molimii și fix anti-consti­tu­țional. Din acest moment, pandemia NU MAI EXISTĂ din punct de vedere legal în România”, a spus avocatul Gheorghe Piperea.
Ca atare, celebrul avocet susține că pandemia nu mai există, în urma deciziei magistraților.
Am aflat ce spune despre această hotărâre Sebastian Mezei, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.
„Cît timp există pandemia în mai multe țări, pe mai multe continente, ea nu este gata. Jude­că­torii nu au anulat pandemia, ci anumite articole din niște hotărâri. Și DEX-ul arată că pandemie este epidemie în mai multe țări și continente”, explică directorul Sebastian Mezei (medalion).
Acesta mai spune că în județ, ieri au fost ad­ministrate 309 doze de vaccine împotriva Covid. Jumătate din centrele de vaccinare au fost închise, deoarece a scăzut “apetitul” pentru imunizare. “Ca să nu risipim banii, am închis jumătate din centrele de vaccinare din județ”, a adăugat Mezei.

One thought on “Pandemia de Covid a fost anulată sau nu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura