ActualitatePolitica si administratie

Ce spun foștii colegi din AUR despre demisia deputatei lor

Demisia deputatei Anamaria Gavrilă din AUR nu a rămas nesancționată de colegii ei din județ. Într-un comunicat, cei de la AUR Hunedoara critică decizia acesteia și arată că demisia din partid nu a fost o supriză pentru ei.

„În dezacord de multă vreme”
„Alianța pentru Unirea Românilor – Filiala Ju­dețeană Hunedoara a luat cunoștință despre de­cizia doamnei deputat Anamaria Gavrilă de a de­mi­siona din AUR.Fără a ne propune să combatem susținerile doamnei deputat (care reprezintă viziunea dânsei cu privire la anumite evenimente și relații din cadrul AUR) sau să intrăm într-o si­tuație conflictuală cu domnia sa, dorim să arătăm că atitudinea de ”independență” manifestată de doamna deputat subzistă nu doar din data de 2 august, ci după câteva săptămâni de la preluarea mandatului de parlamentar.În această lumină, nu putem decât să constatăm, cu amărăciune, că doam­na deputat se înscrie pe lunga listă post­de­c­embristă a celor care etalează un com­por­tament duplicitar, exprimând atitudini și poziții diferite, înainte și după ocuparea unei funcții sau demnități publice, mai ales a celor care au trădat, pentru niște motive numai de ei știute, idealurile partidului care i-a promovat.Credem că este aproape inutil a sublinia faptul că mandatul de deputat a fost obținut de doamna Anamaria Gavrilă nu datorită meritelor sale, ci datorită efor­turilor depuse de întreaga filială județeană a par­tidului AUR (de care doamna deputat nu se rușina în momentele în care cererea votul alegătorilor în campania electorală). După oricare cod al onoarei sau moralei, doamna Anamaria Gavrilă ar trebui să-și dea demisia nu doar din partidul AUR, ci și din Parlamentul României, unde încă este de­putat.
Nu poți pretinde să păstrezi ceea ce nu-ți aparține, deoarece când ai venit în partid erai o ilustră necunoscută, în care noi am avut încredere și te-am promovat pe lista pentru candidați la Ca­mera Deputaților !Totuși, fiindcă știm că nu se va întâmpla acest lucru, pentru că societatea ro­mânească mustește de oportuniști și este vă­du­vită de oameni de caracter, cu principii solide și co­loană vertebrală, nu putem decât să sperăm că, în viitor, doamna deputat va acționa exclusiv în in­te­resul cetățenilor pe care îi reprezintă. Așteptam de ceva vreme clarificarea poziției deputatei Anamaria Gavrila față de partidul AUR și organi­za­ția județeană AUR – Hunedoara , cu care era per­manent în dezacord, așa că pentru noi nu a fost o surpriză această demisie. Suntem convinși că vom reuși să ne atingem obiectivele propuse, cu cei care sunt cu adevărat alături de acest par­tid, chiar dacă sistemul și grupurile de interese încearcă să distrugă prin orice mijloace această mișcare naționalistă numită AUR!”, se arată în co­municatul AUR Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura