Până la sfârşitul verii vom circula şi pe loturile III şi IV ale A1!

18 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură au reuşit, în ciuda opoziţiei conducerii CNAIR şi Ministerului Transporturilor să realizeze o ultimă filmare aeriană completă înainte de finalizarea lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva.
Corpul autostrăzii de 21 de km este gata aproape în totalitate. Pe porţiuni restrânse au rămas de executat: covorul asfaltic de uzură, marcajele şi indicatoarele, parapetele de protecţie şi panourile fonoabsorbante.
La nodul Holdea, spun cei de la Pro Infrastructură, constructorul se pregăteşte să pună în operă straturile de asfalt pe breteaua de legătură dintre A1 şi DN68A. Dacă vremea va permite, la sfârşitul lunii iulie sectorul de autostradă ar putea fi deschis circulaţiei, rămânând de finalizat unele elemente din afara carosabilului (înierbare, şanţuri pentru scurgerea apei etc.) care se pot executa sub trafic în perfectă siguranţă.
„Dacă vremea va fi prielnică, la începutul lui august cei de la UMB vor încheia lucrările la lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Din cei 22 de km, 21 sunt finalizaţi «la cheie», iar ultimul, vestitul deal «cu lilieci» de la Şoimuş, intră şi el în linie dreaptă”, susţin cei de la Asociaţia Pro Infrastructură. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Completarea şi depunerea Declaraţiei Unice (2)

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a organizat în data de 12.06.2019, pe pagina proprie de Facebook, o sesiune de...

Clădire dezafectată a unui liceu din Petroşani, în flăcări

Un incendiu puternic a afectat o clădire a Colegiului Naţional „Dimitrie Leonida“ din Petroşani, iar pompierii militari s-au luptat cu...

Tânăr bătut şi lăsat să agonizeze pe o stradă din Vulcan

Bărbatul de 31 de ani a fost descoperit pe stradă, zilele trecute, inconştient. Din cauza rănilor extrem de grave a...

Închide