Pampersi pentru guvernanti

3 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05-petre-marginean-4969Sorina Popa

Liderul PC Hunedoara, Petru Mărginean, (foto) le-a oferit, ieri, într-o conferinţă de presă, actualilor guvernanţi, un bax de pampers, justificându-şi gestul prin aceea că „guvernanţii nu se mai pot controla”.

Mai mulţi şefi
„Guvernanţii ne mint cu neruşinare. La toamnă, există riscul să nu se mai plătească pensiile. Ne iau de fraieri, pe toţi. Acesta e cadoul meu pentru cei de la putere, deoarece şi-au bătut joc de români şi de hunedoreni”, a declarat Petru Mărginean.
Liderul conservatorilor hunedoreni i-a acuzat pe cei de la putere, că în loc să reducă numărul salariaţilor bugetari, îl cresc. „Înainte, la fiecare direcţie deconcentrată era câte un director general şi un adjunct. Acum, echipa de conducere este formată dintr-un director general şi doi adjuncţi. Unde sunt reducerile de personal, anunţate de premierul Boc?”, a întrebat afirmat Mărginean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fac naveta, pentru a deveni campioni

Popicarii de la Inter Petrila ţintesc câştigarea celui de-al treilea titlu naţional din istoria clubului, deşi nu-şi permit să plătească...

Un telefon care-l confirmă pe Antonescu

Primesc ieri un telefon de la un om de afaceri. Unul foarte bogat, nu de pe meleagurile noastre. Mă invită...

Ben-Oni Ardelean crede în dorinta de schimbare a hunedorenilor

Liberalii hunedoreni speră ca odată cu afişarea rezultatelor scrutinului din 7 iunie, să aibă, pentru prima dată, un reprezentant în...

Închide