Sport

Barajul pentru Liga a II-a, la Deva

11-stadion-cetate

Ciprian Marinuţ

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a avut trecere la FRF şi a primit misiunea de a organiza meciurile de baraj pentru promovarea în liga secundă, la care vor participa ocupantele locurilor doi din seriile IV, V şi VI ale Ligii a III-a.

Premieră pentru judeţ
Cel mai probabil, la turneul care va fi găzduit de Stadionul „Cetate” din Deva, în zilele de 10, 14 şi 17 iunie, vor participa echipele FC Caracal, CS Ineu şi FC Silvania Sălaj. FC Caracal are locul doi asigurat înaintea etapei de vineri, însă CS Ineu şi FC Silvania pot fi detronate, teoretic, de Minerul Mehedinţi, respectiv CFR Cluj II. „Nominalizarea AJF Hunedoara pentru organizarea unuia dintre cele două turnee de promovare în eşalonul doi reprezintă o premieră pentru judeţul nostru. Am organizat zeci de meciuri de baraj pentru liga a III-a, multe jocuri de Cupa României din fazele superioare, meciuri inter-ţări şi din cupele europene, dar este primul turneu de baraj pentru liga a II-a pe care-l organizăm”, a spus Mircea Sîrbu, preşedintele AJF Hunedoara. Al doilea turneu de baraj din acest an se dispută la Buzău.

Intrarea liberă
Turneul va fi organizat de AJF Hunedoara în colaborare cu FRF, CS Mureşul Deva, CFR Marmosim Simeria, IJ Jandarmi şi IJ Poliţie. Primul meci va opune echipele din seriile patru (FC Caracal) şi şase (probabil FC Silvania) şi se va disputa în data de 10 iunie de la ora 18.00. Al doilea joc e programat între echipele din seriile cinci (CS Ineu) şi şase, duminică 14 iunie, de la ora 18.00, iar ultimul meci, între echipele din seriile patru şi şase va avea loc în ziua de 17 iunie, ora 18.00. AJF a decis ca intrarea spectatorilor la meciuri să fie liberă. Cheltuielile cu organizarea şi arbitrajul vor fi suportate de cele trei echipe participante la baraj. În caz de egalitatea la finalul partidelor se vor executa lovituri de departajare de la 11 metri, iar la finalul turneului va promova echipa de pe primul loc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.